Bosta Angelina in Brad izgubila posvojenca Paxa?

Angelina Jolie in Brad Pitt sta stalnica v ameriških tabloidih, tokrat pa je v javnost prišla informacija, da naj bi najbolj slavni par izgubil sina Paxa, ki sta ga posvojila leta 2007. Skrbništvo naj bi zahtevala njegova biološka mama iz Vietnama.

5. 4. 2012

Slavna družina, ki šteje kar osem članov, bi se lahko v prihodnje zmanjšala, saj se je Pham Thu Dung, biološka mama osemletnega Paxa, premislila in želi svojega sina nazaj.

Po njegovem rojstvu ga je namreč oddala zaradi težav z drogami, ki pa naj bi se jim že pred časom odrekla. Zdaj je navezala stik s posvojitveno agencijo, saj želi, da bi ji vrnili sina.

Brad in Angelina sta malega Paxa posvojila, ko je bil star tri leta, našla pa sta ga v vietnamski sirotišnici.

Angelina, ki ima poleg Paxa še dva posvojena otroka, desetletnega Maddoxa in šestletno Zaharo, ter z Bradom še tri biološke, hčerko Shiloh ter dvojčka Knoxa in  Vivienne, se boji, da bi njena družina ostala brez enega člana. Po mnenju vira blizu igralke naj bi Angelina doživljala najhujšo moro mame, ki se odloči za posvojitev otroka.

"Pax mora spoznati svoje prednike in korenine. Zelo si želim, da bi me nekega dne začel klicati mama," je za enega od tabloidov izjavila njegova biološka mama.

Angelina zavrača vsakršen poskus Vietnamke, da bi vsaj videla svojega sina, saj se boji, da je Pax še premlad in bi bila to zanj pretežka izkušnja, ki bi ga samo zmedla. Menda naj bi bila Angelina popolnoma šokirana, ko je prvič izvedela za Vietnamkino željo.

Baje se je odzvala povsem spontano in svojemu Bradu zakričala:

"Ne pusti jim, da mi vzamejo mojega fantka!"

Nekateri mediji takšno zgodbo, ki igralko prikazuje krhko in paranoično, zavračajo, češ da je bila Angelina vedno pripravljena na trenutek, ko bi si njeni posvojeni otroci želeli spoznati svoje korenine in družinske člane. Angelina je svojega prvega otroka posvojila že leta 2002, ko je bila še poročena z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom, po ločitvi pa je skrbništvo nad fantkom iz Kambodže v celoti prevzela sama.

Tri leta pozneje se jima je pridružila šestmesečna Zahara iz Etiopije, ki jo je leto pozneje posvojil še njen novi izbranec Brad Pitt.

Par je nato dobil svojega prvega biološkega otroka, hčerko Shiloh, po posvojitvi Paxa pa je leta 2008 v Franciji rodila še dvojčka Knoxa in Vivienne.

Par, za katerega večina navija, da bi si končno le obljubil večno zvestobo, je pred leti izjavil, da se ne bosta poročila, dokler v Ameriki ne bodo legalizirali istospolnih porok, vendar pa sta pred kratkim to misel opustila, saj si želita čim prej osrečiti svoje otroke, ki navijajo, da bi se njihova mama in očka končno poročila.