Tudi Nicole Kidman tik pred ločitvijo? Kriva naj bi bila 'temačna preteklost' moža Keitha Urbana!

Nicole Kidman in Keith Urban, ki po zakonskih vodah že deset let plujeta povsem brez škandalov in posledično slovita kot eden hollywoodskih sanjskih parčkov, sta očitno naletela na težave. Govori se namreč o zakonski krizi, ki bi se menda utegnila končati celo z ločitvijo.

Tudi Nicole Kidman tik pred ločitvijo? Kriva naj bi bila 'temačna preteklost' moža Keitha Urbana! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 11. 2016

V zadnjem času so vse bolj glasne govorice, da sta se 49-letna dobitnica oskarja in zvezdnik kantrija, za katerim je prav tako 49 pomladi, znašla v zakonski krizi.

Nekateri mediji so šli celo korak dlje in poročali o tem, da sta že ubrala vsak svojo pot.

Njihova poročanja so temeljila na dejstvu, da se kar dva meseca nista skupaj pojavila v javnosti, kar je za ta zvezdniški parček dejansko precej neobičajno.

Oba sta namreč precej pogosto poudarjala, da še nikoli nista preživela več kot pet dni narazen.

Govorice o zakonski krizi so postale še glasnejše, ko se je Nicole sama sprehodila po rdeči preprogi londonske premiere svoje drame Lion.

Tudi to morda ne bi bilo nič čudnega, če se v preteklosti na večini javnih nastopov ne bi pojavljala v družbi svojega soproga.

Ob tem je treba poudariti, da sta Nicole in Keith že na aprilski podelitvi priznanj Country Music Awards delovala neobičajno distancirano.

Zdelo se je, da se izogibata telesnim stikom, kar je v popolnem nasprotju z njunimi siceršnjimi nastopi v javnosti, ki so polni nežnih dotikov in zaljubljenih pogledov.

Ko so si številni že zastavljali vprašanje, ali se nam obeta nova hollywoodska ločitev, so govorice za nekaj časa potihnile. Ta tišina pa je trajala le slabe tri tedne.

Kljub temu da sta se vmes skupaj udeležila neke prireditve, na kateri sta bila videti precej srečna, so se pred nekaj dnevi namreč znova pojavila šušljanja o zakonski krizi.

Tokrat naj bi bila kriva 'temačna skrivnost' iz Keithove preteklosti, ki menda utegne zakuhati celo ločitev.

Po poročanju spletne strani Radar Online je Keith na začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja resno razmišljal o tem, da bi se pridružil scientološkim vrstam.

Verjetno ni treba posebno poudarjati, da igralka sovraži to sporno versko skupnost, zaradi katere je razpadel njen prvi zakon s hollywoodskim zvezdnikom Tomom Cruiseom, ki je še vedno zaprisežen scientolog.

Nicole pa o Keithovem razmišljanju do nedavnega ni vedela prav nič, saj ji je njen dragi uspešno prikrival to obdobje svojega življenja.

“Zakon je že pred tem visel na nitki, to pa bi utegnil biti smrtni udarec. Za Nicole je to lahko skrajna žalitev. Keith pa dobro ve, kako zelo Nicole sovraži scientologijo!” je povedal domnevno dobro obveščeni vir.

In zakaj je Keith sploh razmišljal o tem, da bi se začel posvečati scientologiji? Zato, ker je upal, da mu bo to pomagalo pri zagonu njegove kariere.

“Na vse pretege se je trudil, da bi mu uspelo, zato je razmišljal o prav vseh stvareh, ki bi mu pri tem utegnile pomagati, vključno s scientologijo!” je še pojasnil vir in s tem prenesel slabo novico Nicole, ki je še poleti medije polnila s svojo željo po naraščaju.

Govorilo se je namreč, da igralki, ki nadvse ljubi otroke in ki ima poleg omenjenih hčerkic še dva otroka, 21-letnega Connorja ter 23-letno Isabello, ki ju je posvojila v zakonu s Cruiseom, štirje otroci niso dovolj in da bi z veseljem še enkrat zanosila.

Ali Nicole to željo goji tudi po najnovejših razkritjih, povezanih z njenim možem? Na odgovor na to vprašanje bomo morali še malo počakati.