Bo ljubezen med Demi Moore in Ashtonom Kutcherjem vzdržala?

Zakon Demi Moore in Ashtona Kutcherja naj bi ne bilo več tako trdno, kot se je še zdelo do nedavnega.

23. 6. 2011

Iz ravnotežja naj bi ga spravilo dejstvo, da je Ashton na poklicnem področju močno pospešil, medtem ko je kariera njegove soproge Demi v zadnjem času na precej majavih nogah.

Demijina roka je trdno 'usidrana' na njegovih bokih. In tam tudi ostane, skoraj ves večer. Na prvem skupnem javnem nastopu po dolgem času Demi Moore spet pokaže, da najbolj čeden moški v prostoru pripada le njej.

Svojemu dragemu se vedno znova nasmiha od strani, ko se je treba fotografirati, pa ga nežno stisne še bolj k sebi, čeprav se ji pri tem rahlo upira.

Njemu cvetijo rožice, njej ne

Njen premeteni mož pa ta večer deluje še posebej kul – iz nekoč nežnega, deškega priveska se je razvil ležeren tip z umetniško skuštranimi lasmi in markantnimi obraznimi potezami. In očitno mu ni več všeč, da mu dodeljujejo vlogo Demijinega spremljevalca.

Svojega imidža 'Demijine igračke' in klovna je tako in tako že pošteno sit.

“To me neverjetno spravlja ob živce,” je pred časom povedal v nekem intervjuju. Nove poklicne priložnosti so zato prišle ob ravno pravem času. V nasprotju z Ashtonom Kutcherjem pa Demi Moore že dolgo ne more več poročati o kakšnem vrhuncu svoje kariere. Njen najnovejši projekt, ki ni prav nič spektakularen, je najstniška komedija LOL, v kateri igra mamo najstniške zvezdnice Miley Cyrus. Mamo! To še pred nekaj leti nikakor ne bi prišlo v poštev za Demi, ki sebe najraje vidi v vlogi zapeljive fatalne ženske, ne pa v vlogi vzgojne upravičenke nedoraslih mulcev. Zatišje pa ni nastalo le na njenem poklicnem področju, ampak je popolna tišina nenadoma zavladala tudi v njeni drugi domeni, virtualnem svetu.

Verjetno je tudi Ashtonov veliki uspeh tisti, ki ga dela tako samozavestnega. Že njegovo vlogo v romantični komediji Gola zabava, v kateri mu je družbo delala dobitnica oskarja Natalie Portman, so v medijih kar nekoliko pretirano hvalili. Z vlogo v že kar kultni humoristični seriji Dva moža in pol pa ima zdaj priložnost, da dokončno vstopi v hollywoodsko A-ligo in zasluži več, kot je v svojih najboljših časih zaslužila Demi.

Mrtvilo na Twitterju

Še do pred kratkim je bilo ljubezensko šepetanje prek Twitterja neke vrste obred v razmerju zakoncev Moore-Kutcher, kot je pri drugih parih na primer skupni nedeljski zajtrk. Ves svet je lahko bral, kako se je Ashton ljubemu bogu zanesenjaško zahvaljeval za lepo oblikovano ritko svoje žene. Demi pa je vsem zasledovalcem razkrila, s katerimi besedami svojega čednega soproga zvabi v posteljo. V zadnjem času pa Demi na Twitterju piše o precej manj romantičnih temah, kot je trpljenje mučenih slonov in potepuških psov, Ashton pa poroča o svojem novem appu, na katerem objavlja vse teme, ki se mu zdijo pomembne.

Pomaga mu seksi lepotica

Zares napete stvari pa se v njegovem življenju trenutno dogajajo brez Demi – pred kratkim so ga v avtu fotografirali z lepo Austin Dawn. Devetnajstletna hčerka bivše punce Playboyevega očeta Hugha Hefnerja slovi kot skrajno odprto dekle. Lani jo je njena mama celo fotografirala za naslovnico revije Nude, zdaj pa naj bi – kot se govori – Ashtonu pomagala pri oglaševanju njegovega appa.

Poleg tega je Dawn tiskovna predstavnica podjetja LAL.com, s katerim Ashton tesno sodeluje. V ta projekt privlačni igralec trenutno vlaga veliko moči, za Demijin okus celo preveč.

Še pred dvema mesecema je Demi v nekem televizijskem intervjuju skrivnost svojega zakona opisala takole:

“Razmerje moraš postaviti na prvo mesto. Prav v tem pa je težava, če delaš tako veliko, kot delava midva. Treba je znati kombinirati družino in kariero.” Potem pa je še poudarila:

“Zelo malo časa preživiva ločeno.”

Očitno se je zdaj to spremenilo …