Blaž Kričej Režek razkril, kaj se je v resnici zgodilo, da je postal Sanjski moški (kako je prišlo do tega)

Te je vedno zanimalo, kako sanjski moški postane sanjski moški? Blaž je zdaj brez dlake na jeziku razkril podrobnosti postopka. Si kaj takšnega pričakovala?

Blaž Kričej Režek razkril, kaj se je v resnici zgodilo, da je postal Sanjski moški (kako je prišlo do tega) (foto: POP TV) POP TV
9. 10. 2022

Včeraj se je na POP TV začela predvajati nova sezona enega najbolj priljubljenih šovov vseh časov pri nas, Sanjski moški. V tej vlogi se je letos znašel komaj 23-leten Blaž Kričej Režek, ki je v petek razkril nekaj podrobnosti iz zakulisja ustvarjanja, ki te bodo morda zanimale.

Med drugim tudi, kako je v resnici postal letošnji sanjski moški. Preveri!

Blaž je v petek gostoval v oddaji Denis Avdič Show na Radio 1 in med drugim razkril tudi, kako je v resnici dobil laskavi naziv letošnjega sanjskega moškega.

Znan je ZMAGOVALEC letošnje Kmetije (uradno je!)

Povedal je, da ga je POP TV kontaktiral po telefonu, ko so mu povedali, da bi prav z njim radi ustvarjali letošnjo sezono oddaje. Kot je povedal, se je v tistem času ravno nahajal na eni od jadrnic, kjer je delal, prav tako pa je pred snemanjem moral odkljukati še cel kup obveznosti, kot je bilo pisanje izpita in rehabilitacija po poškodbi kolena.

Hudo, kajne?

No, pred časom smo sicer že poročali tudi o tem, kako v oddaji pristanejo dekleta.

Vse o tem, si lahko prebereš v TEM članku -≥  Način, kako punce pristanejo v Sanjskem moškem, ni takšen, kot si morda misliš (izkušnja naše novinarke)

Hudo! Jonas Žnidaršič razkril, KAKO je na spletu zaslužil milijon evrov (pa to NI kripto)

Fotografije: POP TV, Goran Antley