Blaž iz šova Gostilna išče šefa ima zvezdniškega dvojnika!

Ugotovili smo, da je prikupni Blaž Kostanjšek, ki ga trenutno lahko spremljaš v četri sezoni priljubljenega šova Gostilna Išče šefa, na las podoben priljubljenemu svetovno znanemu igralcu.

Blaž iz šova Gostilna išče šefa ima zvezdniškega dvojnika! (foto: Pop TV) Pop TV
18. 11. 2015

22-letni kuhar, ki prihaja iz Celja, je namreč na las podoben 36-letnemu Chrisu Prattu, glavnemu junaku akcijske znanstvenofantastične pustolovščine Jurski svet. 

Pratt

V dokaz prilagamo fotogradivo, zanimivo pa je, da imata Blaž kot Chris tudi nekaj skupnega.

Blaz

Oba danes postavna mladeniča sta se namreč nekoč bojevala proti odvečnim kilogramom

Pratt

Ob pogledu na fotografije 188 centimetrov visokega mišičastega zvezdnika si res zelo težko predstavljamo, da se je nekoč bojeval proti odvečnim kilogramom, a še pred dvema letoma je Chris Pratt tehtal kar 150 kilogramov!

Pratt

"Bil sem impotenten, utrujen, čustveno depresiven. Pestiti so me začele prve zdravstvene težave, ki so me zelo ovirale in mi škodovale. Prevelika telesna teža je slaba za srce, kožo, duševnost in ves organizem," je v nekem intervjuju povedal Chris, ki je moral v zadnjih nekaj letih zaradi najrazličnejših vlog izmenično hujšati in se rediti.

Da je imel nekaj odvečnih kilogramov nekoč tudi Blaž, pa smo ugotovili po fotografijah, objavlljenih na njegovem Facebook profilu.

Blaz

Danes sta Chris in Blaž zelo privlačna moška s številnimi oboževalkami.

Chris

Chris Pratt, glavni junak akcijske znanstvenofantastične pustolovščine Jurski svet, je trenutno zelo vroč zvezdnik, o njem si lahko več prebereš v članku Chris Pratt: Opustil šolanje in postal klošar!

Blaž pa se trenutno odlično drži v šovu Gostilna išče šefa, kjer se je prebil med šest najboljših kuharjev!

Blaž

Blaž je že pri 13 letih vedel, da bo postal kuhar in že pri 15 letih je prvič tudi vstopil v profesionalno kuhinjo v gostilni v Dramljah. Kuhanje mu pomeni vse, predvsem pa pobeg od realnega življenja. Prepričan je, da mu bodo do zmage pomagali vztrajnost, pridnost in delavnost. Blaž, držimo pesti!!!

Fotografije: Profimedia, Pop TV, Facebook

Preberi še, kako zelo nenavadne zakonske rituale imata Jennifer Aniston in Justin Theroux ali pa preberi članek Zakaj moški ljubijo drugače?

Priporočamo pa tudi NAGRADNO IGRO: Osvoji knjigo iSteve in vstopnici za ogled filma Steve Jobs