"Ta znan glasbenik me je posilil pred kamero, in to je videlo že več kot 30 milijonov ljudi!" (stara sem bila 19, on pa 38 let)

Gre za zelo znano glasbeno ime, in video je še danes dostopen na Youtube. Preberi njeno srce parajočo zgodbo. 

"Ta znan glasbenik me je posilil pred kamero, in to je videlo že več kot 30 milijonov ljudi!" (stara sem bila 19, on pa 38 let) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2022

Igralka Evan Rachel Wood je nekdanja partnerka ameriškega glasbenika Marilyna Mansona. Potem, ko sta se dogovorila, da bosta spolni odnos le simulirala, se je glasbenik zadeve lotil čisto zares. Ja, to pomeni, da je imel z njo pravi spolni odnos, medtem ko so kamere snemale! Si lahko predstavljaš?! In videospot pesmi je še danes dosegljiv na Youtubu, zato si ga lahko ogledaš tudi ti. Čeprav če smo iskrene, nam ga je bilo zelo težko gledati. 😢

Tokrat je bila brez dlake na jeziku in o njuni zvezi RAZKRILA VSE - videoposnetek ni edina zloraba, ki jo je doživela.

O dogajanju je spregovorila v prvem delu dokumentarnega filma Phoenix Rising, kjer je bila brez dlake na jeziku in razkrila vse grozne zlorabe, ki jih je doživela iz glasbenikove strani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hale Bopp News (@hale_bopp_rock_news)

Priporočamo tudi: Kako vemo, ali smo okuženi z omikronom?
 

"Počela sem stvari, za katere nismo bili dogovorjeni. Načrtovan je bil prizor s simuliranim seksom, a ko so začele kamere teči, je resnično penetriral vame," je razkrila manekenka. "Na to nikoli nisem pristala … Bil je popoln kaos. Nisem se počutila varno. Nihče ni pazil name in izkušnja me je resnično travmatizirala. Počutila sem se ogabno. Tudi člani ekipe so bili v zadregi, nihče pa ni vedel, kaj naj bi storil. Prisiljena sem bila v komercialni seks pod pretvezo. Dejansko sem bila pred kamero posiljena," je dejala za RollingStone.

Takrat je štela le 18 let, on pa 38 let in nad njo je izvedel več zlorab, ki so se le vrstile ...

Z zvezdnikom sta se spoznala leta 2006 in bila skupaj v prekinjajočem razmerju do leta 2010.

Leta 2007 je glasbenik izdal videospot za skladbo Heart-Shaped Glasses, v katerem so vključeni nazorni odseki njunega spolnega odnosa. Da je stvar še bolj bizarna, ne boš verjela, je po njima medtem tekla umetna kri.

Prav tako ji je govoril, kako se naj obnaša in kaj naj govori pred novinarji ...

"Rekel mi je, naj pripovedujem o veliki, romantično zgodbi, a nič od tega ni bilo res. Strah pa me je bilo povedati resnico, saj ga nisem hotela razjeziti. Video je bil le eno od dejanj nasilja, s katerim je bilo prežeto najino razmerje," je dejala.

Evan je želela večkrat prekiniti njuno razmerje, vendar jo je vedno privabil nazaj. To je tudi sam javno priznal: "Klical sem jo 158-krat, potem pa vzel britvico in se začel rezati. Vselej sem našel način, da je prišla nazaj."

"Zlomil me je tako, da me je stradal, mi prepovedal spanje in grozil, da me bo ubil, pogosto medtem, ko je v roki držal orožje," je še dodala.


Glasbenika so zlorabe obtožile še štiri ženske, nad katerimi naj bi se izživljal fizično in psihično. Preiskava teče in žensk, ki trdijo, da so bile tarče zlorabe, se je medtem oglasilo že dvanajst. 

Po poročanju Tabloid Mirror naj bi med turnejo glasbenik na svojem avtobusu vozil dekleta in jih prisilil, da se med igranjem seksualne igre slečejo, nato pa naj bi jih silil v alkohol in ocenjeval njihove prsi.

Morda te zanima tudi: "Zaradi korone sem obtičala v karanteni. S fantom sva bila ful potrebna, zato sva se lotila kar na daljavo!" (bilo je vročeee)