Bill Rancic in Giuliana - najbolj prijazen holivudski par

Bill Rancic in njegova soproga Giuliana sta zagotovo eden od najbolj prijaznih hollywoodskih parov. Njuno življenje je nenehno pod drobnogledom javnosti. Kako tudi ne, saj jima življenje ni prizanašalo. Zdaj pa je vse drugače.

Bill Rancic in Giuliana - najbolj prijazen holivudski par (foto: profimedia) profimedia
20. 3. 2014

Bill Rancic (42) ima hrvaške korenine, kar je razvidno tudi iz njegovega priimka. Njegov dedek Nikola Rančić se je pred davnimi leti preselil v Ameriko, ko je šel s trebuhom za kruhom, in verjetno si ni niti mislil, da bo njegov vnuk nekoč dosegel svetovno slavo. In prav to se je zgodilo, ko je Bill postal prvi zmagovalec znamenitega resničnostnega šova Vajenec pod okriljem mogotca in poslovneža Donalda Trumpa.

Takrat 32-letni Bill je uspešno realiziral naloge v šovu, ki so ga prikazovali na NBC-ju, in premagal vseh 215 tisoč prijavljenih kandidatov ter dobil delo pri enem od najbolj znanih svetovnih podjetnikov Donaldu Trumpu.

Leta 2006 se je zaročil z lepo Giuliano (39), s katero sta še danes srečen par, čeprav jima življenje ni prizanašalo. Pred tremi leti je namreč lepa voditeljica odkrila, da ima raka na prsih. Seveda je bila šokirana, a je bilo zdravljenje na srečo uspešno.

"Življenje je zato, da ga uživamo," pravi zdaj Giuliana.

"Nikakor ni namenjeno temu, da vsak dan preštevamo kalorije. To sem ugotovila seveda šele po bolezni," priznava.

Zdaj odkrito govori o tem, da je veliko bolj sproščena glede zdravega življenja in telovadbe.

"Res je smešno, kako sem povsem spremenila življenje, vendar drugače, kot bi si mislili. Nekoč sem bila zelo striktna glede prehrane, trudila sem se jesti samo zdravo hrano, kar pa se telovadbe tiče, sem vsak dan ali tekla ali šla v fitnes oziroma na jogo. Odvisno od časa, ki sem ga imela na voljo."

Marsikdo bi si mislil, da je po bolezni obsedenost z zdravim načinom življenja še povečala, vendar ni tako. Šla je v nasprotno smer.

"Zdaj v avtu pojem sendvič, na splošno pojem veliko kruha in tudi drugih za nekatere bolj nezdravih jedi. Kar pa se telovadbe tiče, vadim trikrat na teden. Obsedenost me je povsem minila," pravi Giuliana.

Svoje ljubezni Bill in Giuliana nista mogla nadgraditi z otrokom, kar je bila velika preizkušnja za njuno razmerje. Ker ni mogla zanositi, sta se na koncu odločila za nadomestno mamo.

"Vem, da je bila to najboljša odločitev v najinem življenju. Edward Duke je star skoraj dve leti in je krasen fantek. V najino življenje je vnesel toliko radosti in veselja, da zdaj razmišljava o še enem otroku. Verjetno bova to željo uresničila, saj si oba želiva veliko družino."

Napisala Sandra Bratuša, fotografije Profimedia