Beyonce: Hčerkici je ime Blue Ivy Carter

Na septembrski podelitvi nagrad MTV se je Beyonce pogladila po trebuščku in med zapeto pesmijo Love on Top zakričala, naj tudi občinstvo začuti ljubezen, ki raste v njej.

18. 1. 2012

Ob tem ni poskočila le prodaja njenega albuma.

Našli so se namreč samooklicani strokovnjaki za ocenjevanje velikosti nosečniških trebuščkov glede na napetost oblek, ki jih prekrivajo, in začeli trditi, da je Beyonce na prireditvi nosila 'umetni' trebuh in s tem hotela dajati vtis, da je v drugem trimesečju. A da v resnici ni, da je v komaj osmem tednu.

Kot se je izkazalo prve dni letošnjega januarja, je Beyonce kazala pravi napeti trebušček, 'insajderji' pa niso imeli prav.

Saj, kako je lahko nekdo insajder v skrbno skritem zasebnem življenju super uspešnega para Jay-Z-ja in Beyonce?

Kaj so torej rekli insajderji, ko je postalo jasno, da je januarja v noči s sobote na nedeljo Beyonce rodila hčerko Blue Ivy Carter?

Ameriški časnik Houston Chronicle je ob tem zapisal, da se nadvse srečni oče Jay-Z prijateljem že hvali.

"Povedal jim je, da je hčerki ime Blue Ivy Carter. Čeprav so se pred dnevi že pojavile lažne govorice, da je pevka rodila, naj bi tokrat šlo zares. Več virov je za E! News potrdilo, da je Beyonce v New Yorku s carskim rezom rodila punčko. Mama in dojenčica sta zdravi in se počutita dobro," so tudi zapisali v časniku Houston Chronicle.

Beyonce je v bolnišnico Lenox Hill Hospital prispela zgodaj zvečer, celoten postopek priprave na porod in porod sta potekala pod strogim nadzorom varnostnikov, tudi njunih osebnih.

Beyonce se je na recepciji prijavila pod lažnim imenom in zakupila celotno četrto nadstropje. Za danes 30-letno pevko so pripravili tudi posebno luksuzno sobo, kjer počiva po porodu. Dovolj uslug? Ne. V porodnišnici naj bi na prošnjo super zvezdniškega para in tudi z njunimi sredstvi prenovili 12 sob, tudi sobo za dojenje. Beyonce in Jay-Z sta za gradbeni poseg odštela 1,3 milijona dolarjev in se kmalu po objavi vesele novice začela navduševati nad čestitkami, ki so prihajale z vseh strani.

Glasbenik Russell Simmons je bil eden izmed prvih, ki je na Twiterju zapisal:

"Čestitke dobrima prijateljema Beyonce and Jay-Z-ju."

Oglasila pa se je tudi Rihanna:

"Dobrodošla na svet, princesa Carter! Z ljubeznijo, tetka Rih."

Tudi Kelly Rowland, članica nekoč sila uspešne skupine Destiny's Child, ki je po pomoti javnosti prva razkrila, da bo Beyonce dobila punčko, se je pridružila čestitkam. Rowlandova je namreč na podelitvi nagrad za Cosmopolitanove ženske leta v Londonu novinarjem povedala:

"Nimam pojma, kaj kupiti Beyonce za zabavo pred rojstvom otroka, saj bo Jay tej punčki kupil čisto vse, kar je mogoče. Ne bo razvajena, bo pa zanjo zelo lepo poskrbljeno."

In dodala:

"Tako srečna sem zanjo in za njenega moža. V tem trenutku sta tako srečna in prav je tako. Ustvarila sta štručko ljubezni, tako vesela sem zanju."

Beyonce je sicer jeseni napovedovala, da se bo Blue Ivy– o imenu takrat seveda še ni govorila – rodila februarja 2012, a zgodilo se je, da je ali deklica pohitela ali je Beyonce načrtno zavajala medije, da bi ji v zadnjih tednih pred porodom dali mir.

Pet zvezdniških o Beyonce

 

  • Do zdaj je osvojila 16 nagrad grammy.
  • Do zdaj je osvojila 11 nagrad MTV.
  • Njen potujoči bend se imenuje Suga Mama.
  • Beyonce je Tamara Hardingham – Gill iz The Daily Maila označila za naslednico Michaela Jacksona.
  • Z mamo Tino sta v Phoenixu odprli kozmetični studio.