Bepop: Po 15-tih letih spet skupaj na odru!

Člani pred 15 leti nastale najstniške skupina, Bepop, bodo zopet skupaj stopili na glasbeni oder. Poglej, kje jih boš lahko poslušala.

Bepop: Po 15-tih letih spet skupaj na odru! (foto: PrtSc/Naslovnica Nova) PrtSc/Naslovnica Nova
13. 3. 2017

Bepop je prva slovenska skupina, ki jo je sestavljalo pet članov, ki so jih leta 2002 izbrali v resničnostnem šovu Popstars. Kljub temu da je skupina še isto leto ostala brez Nejca, priljubljenega člana, ki se je smrtno ponesrečil v prometni nesreči, so Tinkara, Alenka, Ana in Simon sklenili, da nadaljujejo svojo glasbeno pot.

Skupina je izdala tri albume in v treh letih obstoja spisala lepo zgodbo o uspehu. Njihova takratna popularnost se jih namreč drži še danes. Še danes jih marsikdo prepozna na ulici in jim pove, kako rad jih je poslušal.

Bepop

Po nekajletnem premoru jih bomo zopet lahko poslušali v živo ...

V teh letih so jih ljudje večkrat vabili, da obudijo svojo glasbeno kariero in ponovno vzamejo v roke mikrofone, a se jih ni dalo prepričati.

Vse do tega trenutka, ko so z revijo Nova našli skupno rdečo nit - praznovanje
istega, natančneje 15., rojstnega dne. Izjemoma in le ob tem lepem jubileju, ko bodo v ljubljanskem klubu Cirkus na zabavi Tutti Frutti, in sicer 25. marca 2017, od polnoči naprej, Novini gostje, jim bomo lahko skupaj priskuhnili.

Bepopovci so sicer ostali veliki prijatelji

Vsaj enkrat letno se dobijo, tudi s svojimi družinskimi člani in svojimi nasledniki, pardon, naslednicami. Skupaj imajo kar osem hčerk!

BePop

In kaj počnejo zmagovalci enega prvih resničnostih šovov pri nas danes?

Si tudi ti še danes prepevaš njihove uspešnice Odpelji me, Bodi zvezda ali Moje sonce? Želiš vedeti, kje so Bepopovci danes, kaj počnejo in kako so se znašli v življenju zmagovalci enega prvih resničnostnih šovov pri nas?

Članica Ana Praznik je iz glasbenih voda presedlala na radijske. "Delam
namreč na Hitradiu Center, kjer sem voditeljica popoldanskega programa. Zdaj že četrto leto pred radijskim mikrofonom, pred tem pa sem kar nekaj časa delala kot producentka," pravi simpatična kratkolasa-radijska voditeljica in mamica 10-mesečne punčke Otje.

Ana Praznik

Edina Bepopovka, ki je ostala v glasbi, je Alenka Husić. "Zadnjih nekaj let delujem v glasbeni zasedbi Sopranos, s katerimi ustvarjamo avtorsko glasbo. Ravno promoviramo aktualni singel Vse je super, sicer pa smo kar pridni pri zbiranju tako idej za nove pesmi kot pri snemanju demo posnetkov. Naša želja je namreč izdaja albuma, tudi prijave na kakšen festival ne izključujemo," je iskrena Alenka.

Oglej si videospot za skladbo Vse je vredu zasedbe Sopranos:

"Zdaj sem v prvi vrsti mamica in žena. Imam tri hčerke, Tajo, Vito in Floro, ki so stare 11, 3 in 2 leti.  Uživam družinsko življenje, sicer pa sem še vedno zaposlena na Telekomu Slovenije, delam s ključnimi poslovnimi uporabniki, sem pa tudi
interna predavateljica," je o svojem sedanjem življenju povedala Tinkara Fortuna.

Tinka Fortuna

Simon pa pravi, da je zdaj fotograf in snemalec. "V času Bepopa sem bil star 21 let, obiskoval sem študij računalništva, ki ga nisem dokončal, a sem veliko odnesel od njega. Pozneje sem programiral, delal na Šport TV, Mobitelu, ko pa sem spoznal sedanjo partnerico Andrejo, ki je fotografinja, sem se pridružil njenemu družinskem podjetju."

Simon

Več informacij o tem, kaj člani skupine Bepop počnejo danes, lahko najdeš v aktualni številki revije Nova. Ravno tako pa moraš v tokratni številki prebrati tudi veselo novičko, s katero nas je razveselilaTeja Perjet.

Nova

Preberi še: BQL: "Včasih so želje res čudne. Zadnjič je oboževalka želela, da ..." in Močna sporočila 35-letne Slovenke vsem ženskam sveta

Priporočamo tudi: "Seks z mlajšim je čudovit!" (iskrena izpoved)