15. 4. 2019 | Promocijsko sporočilo
Slika 1/13

Jaka Vodovnik, Polzela, 19 let.

Promocijsko gradivo

Spoznaj letošnje tekmovalce za Mistra Slovenije in preveri, kako so se odrezali, ko so jih prvič postavili pred fotografski objektiv. 

Za trinajst polfinalistov je to druga večja preizkušnja, ki so jo več kot uspešno prestali in s tem stopili že korak bližje finalu za Mistra Slovenije 2019.

Tokrat so jih ustvarjalci umestili v »tropsko« okolje, kjer so se predstavili v vsej svoji prvinskosti in naravni lepoti. Lepotci, ki so že na prvem fotografiranju pokazali svoja izklesana telesa, so na družbenih omrežjih opozorili na pomembnost naravnih izdelkov, ki jih privoščijo svoji koži.

»Naravno in ekološko je IN,« je zapisal eden od tekmovalcev. »Zdrava in lepa koža nikoli ne gre iz mode,« se je glasil drugi. Med zanimivimi komentarji smo našli še enega: »Naravna kozmetika Essentiq – prijazna do mene in našega okolja.«

Da je potekalo fotografiranje v duhu naravnih lepot, katere premorejo tudi naši slovenski Adami, je lepo razvidno iz uradnih fotografij. O zmagovalcu lahko odločate tudi vi, tako da na njihovem uradnem Facebook profilu Mister Slovenia glasujete za najlepšega in mu tako zagotovite neposreden vstop v finale.

Preveri, kdo se letos poteguja za ta laskavi naslov v FOTOGALERIJI.

Foto: Ana Gregorič
Makeup: Sandra Pranjić - Sfumato Makeup
Frizura: Loui Ferry z Icon Slovenia