Awwww! Že poznaš slovenski video, ki ima na Youtube več kot 35 milijonov ogledov?

Kolikokrat si si ga ogledala ti? 😍

Awwww! Že poznaš slovenski video, ki ima na Youtube več kot 35 milijonov ogledov? (foto: Profimedia) Profimedia
18. 4. 2019

Pred časom smo jo spoznali kot pevko zelooooo priljubljene skupine Muff (če ne drugače, se jih zagotovo spomniš po njihovi pesmi 'Naj sije v očeh'), zdaj pa svojo glasbeno kariero piše tudi kot Senidah

In če je kdo dvomil, da ji bo uspel veliki met na širši glasbeni sceni, je dvomljivcem kmalu pokazala nasprotno, saj je njena skladba Slađana na Youtube prejela več kot 35 milijonov ogledov.

TO je video, ki je na Youtube prejel 35 milijonov ogledov:

Z zgodnjo pesmijo je Senidah dodobra zaznamovala balkanski glasbeni prostor, in to ne le s svojo glasbo, saj so bili nad njeno osebnostjo (in videzom) tamkajšnji novinarji preprosto navdušeni. 

Črnogorka je za tuje medije sicer priznala, da se je omenjena glasbena uspešnica zgodila malce mimogrede, ter da se tudi v prihodnje ne želi omejevati z jezikom njene glasbe.

Seveda pa je bila tako pozitivnega odziva spleta zelo vesela tudi sama, saj je priznala, da ji takšno število ogledov njenega posnetka jasno in glasno pove, da je poslušalcem njeno delo všeč.

Kaj pa tebi? Si se tudi popolnoma zaljubila v to pesem?

Fotografije:

Preberi še: Manca Špik je KONČNO pokazala svojega srčnega izbranca (kako sta lepaaa)

Priporočamo tudi: Awwwwww! Harry in William imata ZELOOOO vročega bratranca (razglasili smo ga za najlepšega člana kraljeve družine!)