Avsenikova pevka Lucija, kot je nismo vajeni - na eksotični destinaciji v vročih kopalkah (FOTO)

30. 1. 2024

Avseniki so se odpravili na dopust, njihova pevka pa je izbrala zares čudovito destinacijo. 😍

Lucija Selak, pevka priljubljene glasbene zasedbe Ansambel Saša Avsenika, je svoj dopust izkoristila za pobeg na tajsko plažo.

S svojimi oboževalci je delila fotografijo s plaže z otoka Phi Phi iz Tajske in ob njej zapisala besede, ki se ujemajo s podnebjem: "Kjer so nasmehi tako topli kot sončni zahodi." Trenutno je na otoku Phi Phi na Tajskem prijetnih 29 stopinj Celzija, Lucija pa v tem vremenu očitno zelo uživa in svoje dneve preživlja v kopalkah. 

Fotografijo, ki jo je objavila, si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucija Selak (@lucija_selak)

Ne spreglej:

Pevka Ansambla Saša Avsenika je pod fotografijo, na kateri pozira le v vročih kopalkah, prejela številne odzive, ki so navdušeni nad njeno postavo: "Kera huda mačka 🔥🔥😄", "Uau uau uau😍", "Lepotička!" in "Hot".

Lucija je očitno velika ljubiteljica eksotičnih destinacij, saj je bila pred letom dni na Šrilanki. Takrat je objavila nekoliko več fotografij, je pa prav tako objavila sliko z rajske plaže z nebeško modrim morjem. Očitno je, da tako podnebje priljubljeni pevki močno ustreza in tja še posebej rada pobegne januarja, ko je vreme v Sloveniji precej nehvaležno. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucija Selak (@lucija_selak)

Na svojem dopustu pa ni uživala le v prečudovitih plažah, ampak si je vzela tudi čas, da se je naužila neverjetnih razgledov. Pobožala pa je tudi prikupnega slona. Lucija očitno dobro ve, kakšne so sestavine za sanjski dopust.

Priporočamo še:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucija Selak (@lucija_selak)

Lucija je za priljubljeni ansambel začela peti konec leta 2019 in že takrat razkrila, da nikoli prej še ni pela v ansamblu, ampak zgolj za svojo dušo, pred tem pa je delala kot medicinska sestra. Pri njej doma se nihče ni posebej ukvarjal z glasbo, ne ljubiteljsko in še manj profesionalno. "Je pa bila pri hiši vedno frajtonarica, kot je na Dolenjskem običaj," je takrat za portal Slovenske novice povedala Lucija.  

Svojo prvo harmoniko je dobila pri devetih letih, podaril pa ji jo je njen oče. Na avdicijo za pevko v ansamblu se je prijavila po spletu okoliščin in zanjo ni povedala nikomur. Zdaj za Ansambel Saše Avsenika poje že malo več kot štiri leta in je s svojim prečudovitim glasom osvojila srca poslušalcev.

Morda te zanima še: Zdaj krožijo govorice, da naj bi bila princesa Kate operirana zaradi tega zaskrbljujočega razloga

Preberi tudi: Ne samo Anamaria, zdaj tudi Dončić objavil fotografijo Gabriele - poglej, kaj sta počela

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk