Avril Lavigne se je po bolezni prvič pokazala v javnosti in izgledala TAKO!

S svojim spremenjenim izgledom pa je osupnila vse prisotne! Tudi tebe?

Avril Lavigne se je po bolezni prvič pokazala v javnosti in izgledala TAKO! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2018

Pred leti je bila kanadska pevka Avril Lavigne ena bolj prepoznavnih ustvarjalk svojega časa.

In vsak, ki se je v preteklosti zaljubil v njene pop-punk skladbe, je lahko opazil, da je v zadnjih dveh letih praktično ni bilo videti v javnosti. Razlog?

Decembra 2015 so pevki diagnosticirali bolezen boreliozo, za katero je priznala, da je znatno vplivala na njeno življenje in na njeno glasbeno ustvarjanje.

Nov album je sicer obljubila že leta 2016, ko je spet začela z ustvarjanjem glasbe, letos pa naj bi se končno razveselili njenega glasbenega izdelka, ki bo prvi po letu 2013.

S tem je verjetno povezan tudi njen zadnji 'nastop' v javnosti, saj se je glasbenica udeležila gala prireditve v Beverly Hilton hotelu in s svojim popolnoma spremenjenim videzom presenetila mnoge.

Poglej, kako Avril izgleda danes TUKAJ:

Ker glasbenice tako dolgo ni bilo na spregled, so se v medijih celo pojavila ugibanja, da je glasbenica umrla, kot je pred časom priznala, pa je bilo njeno počutje preprosto tako slabo, da je svojo bolečino raje preživljala v udobju doma kot pred očmi svetovne javnosti.

Se strinjaš, da glasbenica zdaj kar žari?

Njena težka pot v minulih letih je prav tako zaznamovala njen novi album, saj je Avril napovedala, da bo izredno čustven in oseben, razkrila pa je tudi, da bo na njem moč najti kar nekaj klavirskih skladb.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: POZOR: Čas je za novi Cosmo! Poglej, kaj ti prinaša nova (200.) številka

Priporočamo tudi: Moda: 5 preprostih modnih trikov, ki jih stilisti redno uporabljajo!