Ashton Kutcher: Njegov boj z govoricami

Revija Star Magazine je poskrbela, da se je domnevni ljubici igralca Ashtona Kutcherja razvezal jezik, in objavila udarno naslovno zgodbo.

1. 10. 2010

Pred kratkim pa naj bi omenjena revija našla pričo, ki naj bi zvezdnika zasačila med skokom čez plot. Zadetek v polno ali le obupana akcija revije, ki bi rada povečala naklado?

Je Ashton Kutcher dejansko prevaral ženo Demi Moore? In to kar dvakrat? Na to vprašanje novinarji revije Star Magazine odgovarjajo pritrdilno. Njihov odgovor pa je seveda v trenutku obkrožil svet. Ameriška tračarska revija namreč znova poroča o domnevni ljubici holivudskega zvezdnika. Drugi po vrsti.

Čudovit ljubimec

Neka 21-letna rjavolaska trdi, da je julija letos Ashtona spoznala na bovlingu v Los Angelesu. Igralec naj bi bil tam zmenjen z Demi, svojo pastorko Rumer in nekaj prijatelji. Potem pa je domnevna ljubica stopila v akcijo in privlačnemu igralcu podtaknila listek s telefonsko številko.

Že čez nekaj dni naj bi se dobila in skupaj preživela noč. Kje? Kar v dnevni sobi hiše, v kateri živita Ashton in Demi. Kutcherjeva domnevna ljubica navdušeno pripoveduje o ljubezenski igrici s holivudskim žrebcem.

"Počutila sem se zelo dobro v njegovih rokah. Bilo je nežno in prijetno, ni šlo za seks mimogrede," zatrjuje 21-letnica. O domnevnem Ashtonovem skoku čez plot pa je Star Magazine poročal že nekaj tednov pred tem. Neki očividec je trdil, da je igralca zasačil med poljubljanjem z mlajšo žensko.

Nežnosti naj bi si izmenjavala povsem javno, pred straniščem neke restavracije. Takoj po objavi te informacije je 21-letna Brittney Jones stopila v stik z novinarji revije Star Magazine in poklepetala z njimi. Razkrila je, da naj bi bil Kutcher rahlo živčen, ko jo je poljubil, potem pa naj bi jo začel počasi slačiti.

"Je čudovit ljubimec, zelo obziren in prijazen. To je bilo zame nekaj zelo posebnega," je izjavila Brittney.

Nizkotno opravljanje

Ashton se je na govorice o skoku čez plot takrat odzval kar prek Twitterja:

"To, da me Star Magazine označuje za nekoga, ki vara svojo ženo, lahko mirno označim za nizkotno opravljanje. Upam, da bo lahko to potrdil tudi moj odvetnik. Ne moreš se sklicevati na svobodo tiska, če si izmišljuješ zgodbe."

To je Kutcherjeva tipična šahovska poteza – on in njegova žena ravno prek Twitterja zelo rada in predvsem zelo intenzivno vzpostavljata stik z javnostjo, s čimer sta si zagotovila ogromno oboževalcev in veliko moč trženja. Grožnje na Twitterju, da bo omenjeno revijo tožil zaradi klevete, pa zvezdnik za zdaj še ni uresničil.

Gre za laži

Očitno so ustvarjalci revije Star Magazine ta znak slabosti oziroma zvezdniškega skomiganja z rameni izkoristili za to, da so znova 'udarili'. Rjavolaski je s svojo zgodbo namreč uspelo priti celo na naslovnico te revije! Gre za pravo provokacijo, ki je slavna zakonca za zdaj še nista javno komentirala. Marty Singer, odvetnik zvezdniškega para, pa je spregovoril za konkurenčni tednik Us Weekly:

"Revija Star Magazine nenehno objavlja laži o Ashtonu Kutcherju in drugih zvezdnikih. To, da se obnašajo tako malomarno in neodgovorno, se ni zgodilo ne prvič ne zadnjič."

Nihče ne verjame

Zanimivo pa je, da si je bila ameriška tračersko-blogerska scena po omenjeni sporni naslovni zgodbi povsem enotna – zgodbi nihče ne verjame. Kaj bi torej lahko vzpodbudilo ustvarjalce revije Star Magazine, da so objavili še drugo zgodbo? Želja po povečanju naklade? Zavedanje, da jih bo že prva zgodba stala ogromno denarja? Želja, da bi javnost še bolj razpravljala o tej temi in ji vendarle prišla do dna? Spor s holivudskim parom? Ali pa dejansko pravo raziskovalno delo novinarjev?

Kakorkoli že, dejstvo je, da sta se Ashton Kutcher in njegova 15 let starejša žena Demi Moore poročila septembra 2005 in da se morata že od samega začetka razmerja boriti s predsodki, ki se rojevajo zaradi njune starostne razlike. Novo je le to, da se morata trenutno boriti še močneje.

Povzeto po reviji Lea