Ashton Kutcher in Mila Kunis: Njuna velika ljubezenska zgodba

Po dolgih letih poznanstva in začetne netolerantnosti sta Ashton Kutcher in Mila Kunis ugotovila, da sta ustvarjena drug za drugega. Pred nekaj več kot dvema letoma sta začela razmerje, februarja sta se zaročila, zdaj pa sta v veselem pričakovanju prvega otroka.

Ashton je prvi moški, 
s katerim 
se je Mila 
poljubljala. (foto: Profimedia) Profimedia
6. 7. 2014

Čeprav sta kar osem let, med letoma 1998 in 2006, igrala enega najbolj ljubkih televizijskih ljubezenskih parov, Jackie Burkhart in Michaela Kelsa, v priljubljeni humoristični seriji Oh, ta sedemdeseta, nista niti pomislila, da se bosta nekega dne zaljubila, zaročila in si ustvarila družino. Nasprotno, nekaj časa sta bila celo prepričana, da ne bosta niti prijatelja, kaj šele kaj več.

Odkar je Mila Kunis po njegovi ločitvi od Demi Moore poklicala Ashtona Kutcherja in mu sporočila, da mu bo stala ob strani v težkem obdobju in da naj se obrne nanjo, če karkoli potrebuje, pa je igralski parček neločljiv.

Zvezdnika se na vse pretege trudita, da bi zasebno življenje ohranila daleč stran od medijev, zato o ljubezni zelo redko govorita. Tako nista potrdila niti zaroke, ki pa je, potem ko je na Milinem prstu februarja zasijal velik diamantni prstan, preprosto nista mogla več zanikati. Tudi novice o naraščaju najprej nista komentirala, a se je kljub temu hitro razširila, saj lepotička ni mogla več skrivati čedalje večjega trebuščka in neizmerne sreče.

Tridesetletnica je šele maja kot gostja pogovornega šova Ellen DeGeneres, uradno naznanila, da sta s 36-letnim Ashtonom dejansko zaročena in da pričakujeta otroka. Spola in roka poroda ni želela razkriti, so se pa mediji razpisali o tem, da je na poti deklica, ki naj bi luč sveta ugledala pozno poleti oziroma zgodaj jeseni. Po najnovejših informacijah naj bi Mila rodila v bazenu s kabalistično vodo. Zaročenca sta menda presrečna, ker bosta postala starša, še posebno vzhičen naj bi bil Ashton, ki po besedah njegovih prijateljev že komaj čaka trenutek, ko bo v naročje vzel svojega prvorojenca oziroma prvorojenko. Čeprav v medijih nerada govorita o svojem odnosu, pa sta se pripravljena pošaliti na svoj račun.

Številni so prepričani, da sta svojo resnično zgodbo razkrila v eni od epizod humoristične serije Dva moža in pol, v kateri je Mila odigrala gostujočo vlogo Vivian, mladega dekleta, ki v trenutku očara privlačnega milijarderja Waldena Schmidta, ki ga upodablja Ashton. Vivian v pogovoru pride do sklepa, da ima Walden prav gotovo razmerja le z lepimi igralkami, on pa ji ugovarja in zatrjuje, da so lepe igralke vse nore. Po kratki večerji, med katero ji deli komplimente na račun njenega lepega imena in ji razlaga, da bi bila zelo lepa v poročni obleki, Walden poklekne in jo zaprosi. Številne to še kako spominja na njuno romanco v resničnem življenju, o kateri govori ves Hollywood.

Poznata se že 16 let

Mila in Ashton sta se spoznala pred 16 leti na snemanju omenjene humoristične serije Oh, ta sedemdeseta. Takrat 20-letni Ashton je dobil vlogo prismojenega srednješolca, ki v sedemdesetih odrašča v Wisconsinu. Vloga njegovega dekleta pa je pripadla 15-letni Mili, mladi in lepi igralki iz Ukrajine, ki se je kot sedemletna deklica z družino preselila v Los Angeles. Že od nekdaj je vedela, da si želi postati igralka, zato ji je omenjena serija pomenila sijajno priložnost. Mila, ki se je morala v seriji pogosto strastno poljubljati z mladim in obetavnim Ashtonom, ki je bil v tistem obdobju v razmerju z January Jones, sedanjo zvezdnico serije Oglaševalci, je pozneje priznala, da se je prvič v življenju poljubljala prav z Ashtonom pred kamerami:

"Bila sem grozno živčna in bilo mi je zelo nerodno. Takrat sem bila namreč do ušes zaljubljena v starejšega Ashtona, ki pa me niti slučajno ni doživljal na podoben način." Zaradi prvega poljuba je imela torej veliko tremo, a njen dragi je prepričan, da je bilo njemu težje kot njej: "Mila je delovala povsem hladno, kot bi to storila že stokrat. Jaz sem bil tisti, ki je imel metuljčke v trebuhu. Naenkrat je pred mano stalo to malo dekle in jaz sem jo moral poljubiti. Imel sem živčni zlom." Serija je postala hit, igralska zasedba pa je čez noč zaslovela. S slavo pa je seveda prišlo tudi zanimanje za mlado igralsko zasedbo.

Ashton je 'padal' na blondinke

Ashton je skoraj v trenutku dobil sloves enega najbolj seksi igralcev na svetu, ki je v tistem času 'padal' na blondinke. Po razmerju z January se je zapletel z igralko in modelom Ashley Scott, ki pa se je je kmalu naveličal. Nadomestil jo je s še eno hollywoodsko lepotico, Brittany Murphy, s katero je leta 2003 posnel romantično komedijo Pravkar poročena. Šest let pozneje je komaj 32-letna Brittany umrla, uradno zaradi srčnega zastoja, a njena smrt še danes ni povsem pojasnjena. Čeprav je imel z njo le kratko razmerje, ga je njena smrt silno razžalostila: "Vedno se bom spominjal tistega, kar je Brittany bila. Bila je ena tistih žensk, ki stopijo v prostor in ga v hipu osvetlijo s svojo prisotnostjo. Na zabavah je vedno prva zaplesala in ni ji bilo mar, če so vsi okoli nje stali."

Medtem ko je Ashton status simbola seksa izkoriščal za to, da je osvajal hollywoodske lepotice, je imela Mila menda kratko razmerje z Wilmerjem Valderramo, soigralcem iz serije Oh, ta sedemdeseta, leta 2002 pa se je zaljubila v Macaulaya Culkina, tri leta starejšega zvezdnika otroških uspešnic Sam doma. Čeprav je bila takrat stara komaj 19 let, je njuna ljubezenska zgodba postala zelo resna in je trajala več kot osem let.

"O svoji zvezi ne govoriva v medijih. Včasih je intimo težko ohraniti zase, a raje grem v dobro skrit barček, kot da bi se kazala na javnih mestih," je takrat dejala Mila, ki je trdila, da se noče poročiti, ker se ji zakon ne zdi pomemben. Že takrat pa je bila prepričana, da bo nekega dne postala mamica: "To se ne bo zgodilo zdaj, ker sem preveč sebična, da bi vse žrtvovala zaradi otroka, ampak nekega dne, ko bo prišel čas za to. In ni nujno, da bom takrat tudi poročena." Kljub temu se je veliko šušljalo, da z Macaulayem načrtujeta poroko, a Mila se je v resnici, podobno kot Ashton, posvečala karieri. Dobila je številne televizijske in filmske vloge v dramah, komedijah in trilerjih, Ashton pa se je v glavnem držal že preverjenega žanra, komedije, lotil pa se je tudi povsem drugačnega projekta. Leta 2003 je glasbena televizija MTV začela predvajati njegov šov Pa sem te!, v katerem je s skrito kamero spravljal v zadrego slavne kolege, med drugim tudi Milo, ki je neki deklici poskušala rešiti psa, ki je bil v resnici plišasta igrača. Leto dni pozneje je luč sveta ugledal še uspešni znanstvenofantastični triler Učinek metulja.

V tistem obdobju je takrat 25-letni lepotec na večerji s skupnimi prijatelji spoznal 16 let starejšo igralko Demi Moore, ki mu je povsem zmešala glavo. Po dveh letih strastnega razmerja je rahlo neobičajen parček ljubezen okronal s poroko. Septembra 2005 sta si pred 150 povabljenci v kabalističnem centru izmenjala poročne zaobljube in uradno postala zakonca. Leto dni pozneje so serijo Oh, ta sedemdeseta po osmih sezonah ukinili, kar je za Milo in Ashtona očitno pomenil pravi blagoslov, saj so ustvarjalci serije trdili, da sta komaj čakala, da se njuno sodelovanje konča. Čeprav sta na prvi pogled začutila kemijo, se na snemanju nista razumela in nikakor nista mogla prenesti tega, da delata skupaj.

"Stalno sta se zbadala in opravljala drug drugega. Komaj sta čakala na to, da se jima ne bo treba več družiti vsak dan na snemanju," je povedal eden od producentov. Ashtonu so v tistem obdobju na zasebnem področju cvetele rožice. Številni so bili sicer prepričani, da se njegovo razmerje z Demi zaradi starostne razlike ne bo ohranilo ravno dolgo, a sta dokazala, da leta niso nobena ovira, če gre za pravo ljubezen. Ovire pa jima ni pomenilo niti to, da je Demi mama treh hčerk, Rumer, Scout LaRue in Tallulah Belle, ki jih je dobila v zakonu z igralcem Bruceom Willisom, da je bila stara 41 let, ko se je zaljubila v Ashtona, in da posledično njena želja po otroku ni bila posebno močna. Nasprotno, Ashton je razvil sijajen odnos z njenimi hčerkami in bil vključen v njihovo vzgojo.

"Obstaja nekaj zelo privlačnega v tem, da najina tretja deklica postaja samostojna. Odkar se lahko v šolo odpelje sama, lahko zjutraj v miru sprehodim pse. To je neka faza neodvisnosti, ki je od začetka razmerja še nisva imela. Zdaj imava možnost preživljati čas skupaj in početi to, česar do zdaj nisva mogla, ker so bili v najinem razmerju vedno prisotni otroci," je takrat trdil igralec in dodal, da ga ne skrbi za Demijino biološko uro, ker je igralka 'genetski frik'. Novi otrok v njun zakon nikoli ni prišel, je pa zato prišla prevara. Ko je Ashton leta 2011 z Natalie Portman igral v romantični komediji Gola zabava, so mediji špekulirali, da v resničnem življenju išče seks zunaj doma. Olje na ogenj je prilila 22-letna manekenka Sara Leal, ki je poklicala tabloide in trdila, da je z zvezdnikom preživela vročo noč, in to na dan, ko je praznoval šesto obletnico poroke! Zatrjevala je, da se je vse skupaj odvilo na njegovo pobudo:

"Prišel je k meni in me brez vprašanja strastno poljubil. Rekel je, da z Demi že nekaj časa ne živita več skupaj, in jaz sem mu verjela." Skok čez plot je seveda načel zakon, ki pa sta ga igralca poskušala rešiti. Menda tudi tako, da sta večkrat odpotovala v Indijo, kjer sta se po pomoč zatekla v kabalistične centre. Trud se jima ni obrestoval in novembra 2011 je Demi uradno naznanila, da je njunega zakona konec: "Z veliko žalostjo in težkim srcem sem se odločila končati zakon z Ashtonom. Kot ženska, mama in soproga imam določene vrednote, ki so mi svete, in odločila sem se, da bom v tem duhu nadaljevala s svojim življenjem." Oglasil se je tudi Ashton, ki je ločitev komentiral kar na Twitterju: "Zakon je ena najtežjih stvari v življenju in včasih na žalost razpade. Čas, ki sem ga preživel z Demi, bo za vedno med mojimi najlepšimi spomini."

Ločitev in umazane igrice

Ločitev se je na prvi pogled zdela mirna, a kmalu so se začele umazane igrice. Kar leto dni sta čakala, kdo bo prvi povlekel potezo in predal ločitvene papirje. Ob koncu leta 2012 se je Ashton naveličal čakanja in je to naredil prvi, a ločitev je kljub temu postala uradna šele novembra lani. Zvezdnika se namreč nikakor nista mogla sporazumeti glede delitve premoženja. Čeprav po nekaterih ocenah premore več kot 150 milijonov dolarjev, je Demi zahtevala tudi Ashtonov denar. Te zahteve so postale še posebno močne po tem, ko je igralec sprejel vlogo v seriji Dva moža in pol ter postal najbolje plačani televizijski igralec. Zaslužil je namreč kar 750 tisoč dolarjev za eno epizodo. Naposled sta se o vseh podrobnostih ločitve vendarle dogovorila. Ločitev pa sta doživljala precej različno. Medtem ko je ona precej pogosto menjavala partnerje, s katerimi je imela kratke afere, je on tolažbo našel v objemu Mile, ki ga je – ko je izvedela, da se ločuje – poklicala in mu ponudila pomoč.

"Ashton mi je zaupal, da se mu je Mila od nekdaj zdela privlačna, a ga je ob živce spravljalo to, da je bila s Culkinom in da glede tega ni mogel ničesar storiti. Zato sta se tudi prepirala," je povedal prijatelj zvezdnikov, ki sta se po številnih telefonskih pogovorih začela družiti, hoditi na večerje in po nakupih, kmalu pa sta začela skupaj tudi potovati. Vse to je pripeljalo do tega, da sta aprila 2012 postala par.

"Na težji način sem se naučil, kako zelo pomembna je zasebnost. Počnem in tudi v prihodnje bom počel vse, kar je v moji moči, da bo to razmerje samo najino," je izjavil Ashton, ki pa neizmerne ljubezni do Mile, ki jo je seveda predstavil tudi svoji družini, v zadnjem času ne skriva več. Odkar sta izvedela, da bosta postala starša, se pogosto objemata in poljubljata v javnosti. Čeprav po nepisanem pravilu ljubezenska razmerja med hollywoodskimi kolegi v glavnem razpadajo, se zdi, da bi se Mila in Ashton lahko pridružila svetlim izjemam. Vsaj, če gre soditi po njuni trenutni sreči, ki jo bo kmalu okronalo še rojstvo prvega otroka.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri