Ashton in Mila Kunis sta spregovorila o prvem poljubu

Ljubezenska zgodba kot iz romantičnega filma. Prvi poljub na snemanju nanizanke, ki takrat ni pomenil nič, a je pozneje vodil v zaroko in rojstvo hčerkice ... Ashton Kutcher in Mila Kunis sta si bila očitno res usojena.

Ashton in Mila Kunis sta spregovorila o prvem poljubu (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2015

Čeprav Mila Kunis (31) in Ashton Kutcher (37) ne govorita rada o zasebnem in ljubezenskem življenju, sta se po rojstvu hčerkice malce spremenila. Ko je bil igralec gost v šovu Kylie in Jackie, je povedal, kako uskladi vse obveznosti, odkar je postal očka.

"Odrekel sem se seksu, saj mi je vzel preveč časa," se je pošalil in takoj dodal, da je biti oče največja čast, ki ga je doletela v življenju.

"To je nekaj, česar se ne da opisati z besedami. Po rojstvu hčerke sem najprej poklical starše in se jim opravičil za vse slabo, kar sem jim naredil in zaradi česar so bili zaskrbljeni," pravi Ashton.

Mila

Med drugim je o rojstvu hčerke obvestil tudi nekdanjo soprogo Demi Moore, ki je sicer bila vesela, a je vseeno ostalo nekaj grenkega priokusa.

Ko sta bila namreč še poročena, sta se tudi sama trudila imeti otroka, a ni šlo. Demi je splavila in nikoli več ji ni uspelo zanositi. Zgodil se je celo neljub dogodek, ko je Mila prišla domov in je bila Demi na obisku ter je v naročju držala malo Wyatt.

Wyatt

"Nemogoča je, nenehno kliče in nama ne da miru," je dejala Mila, ki ji očitno prisotnost Ashtonove nekdanje soproge ni najbolj všeč.

Sicer je bila Mila tista, ki je naredila prvi korak, saj je po Ashtonovi ločitvi od Demi prva vzpostavila stik in mu sporočila, da mu bo stala ob strani v težkem obdobju in da naj se obrne nanjo, če karkoli potrebuje. Tako sta postala neločljiva prijatelja.

O prvem poljubu ...

"Bila sem zelo živčna in bilo mi je neizmerno nerodno. Takrat sem bila namreč do ušes zaljubljena v Ashtona, ki pa me ni videl enako," pravi Mila.

Zaradi prvega poljuba je imela tremo, a je Ashton prepričan, da je bilo njemu težje:

"Mila je delovala povsem hladno, kot bi to storila že stokrat. Jaz sem bil tisti, ki je imel metuljčke v trebuhu. Naenkrat je pred mano stalo to malo dekle in jaz sem jo moral poljubiti. Imel sem živčni zlom."

Serija Oh, ta sedemdeseta je postala hit, igralska zasedba pa je čez noč zaslovela. S slavo pa je seveda prišlo tudi zanimanje za mlado igralsko zasedbo.

Njuna ljubezenska časovnica

Od prvega poljuba do hčerkice ...

1998 - Ashton in Mila se prvič srečata na snemanju nanizanke Oh, ta sedemdeseta. Čeprav sta igrala zaljubljen parček, sta bili to le njuni vlogi.

1999 - Ashton se zaljubi v January Jones, a njuna ljubezen traja le leto dni. Ona pozneje izjavi, da je Ashton obupen kot fant.

2000 - Prvi poljub z Milo se je zgodil na snemanju nanizanke. Takrat je ona imela 14 let. "Moj prvi resni poljub je bil z Ashtonom na snemanju," pravi Mila.

2002 - Mila začne ljubezensko zgodbo z igralcem Macaulayjem Culkinom.

2003 - Ashton začne zvezo z Demi Moore. Takrat je imel 25 let, ona pa 41, poročila sta se dve leti pozneje.

2006 - Konec nanizanke Oh, ta sedemdeseta. Čeprav je bilo konec nanizanke, sta Ashton in Mila ostala dobra prijatelja.

2007 - Najboljša prijatelja: "Veliko ljudi je mislilo, da se je Ashton spremenil, a se ni. Še vedno je enak šaljivec, kot je bil," je takrat dejala Mila.

2011 - Mila in Macaulay se razideta po osmih letih zveze. Še vedno sta prijatelja.

2011 - Demi in Ashton se ločita, in to istega leta, kot končata zvezo Mila in Macaulay. Skupaj sta bila šest let in obema je bilo zelo težko.

2012 - Mila in Ashton sta skupaj?! Mila in Ashton vedno več časa preživita skupaj in marsikdo začne šušljati, da se mogoče obeta nov parček.

2012 - Zveza postaja resna. Mila je dejala: "Rada sva skupaj, bereva knjige, gledava filme, igrava video igrice ali pa hodiva v kino. Ashton je odličen kuhar in vsak večer nama kaj skuha."

2013 - Ashton objavi skupno sliko. Sicer sta tako Ashton kot Mila zasebno življenje zelo skrivala, a decembra 2013 je igralec na Instagramu objavil prvo skupno fotko in ugibanj ni bilo več.

2014 - Zaroka! Milo v februarju opazijo z zaročnim prstanom. Z Ashtonom sta noro zaljubljena in kar žarita od sreče.

2014 - Ashton se uči rusko! Mila pove, da se Ashton uči ruščine, da bi se lahko sporazumeval z njeno družino v Ukrajini.

2014 - Mila gostuje v nanizanki Dva moža in pol. Mila se pojavi v nanizanki, v kateri Ashton reče: "Nikoli ne bi hodil z igralko. Vse so nore!"

2014 - Mila je noseča. Na nagradah MTV 2014 se Mila pojavi z nosečniškim trebuščkom. Odloči se, da se za leto dni umakne in uživa v materinstvu. Konec leta rodi hčerkico, ki sta jo z Ashtonom poimenovala Wyatt Isabelle.

2015 - Poroka? Mila pravi, da bo poroka zasebna. "Nikoli se nisem želela poročiti, a me starši že od 12. leta pripravljajo na poroko. Stvari so se spremenile, ko sem spoznala ljubezen svojega življenja!"

Napisala: Sandra Bratuša za revijo Story
Fotografije: Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri