Ashton Kutcher: Imam staro, zrelo in lepo ženo

Tako kot liki, ki jih Ashton Kutcher igra v komedijah, je tudi sam navajen, da živi v negotovosti.

13. 8. 2010

Že samo to, da se je leta 2005 poročil z žensko, ki je 15 let starejša od njega in ima tri hčerke, je njegovo življenje spremenilo v vznemirljivost, ki si je ni predstavljal niti v sanjah.

Črnogledi so se motili

Čeprav so številni zlobni jeziki namigovali, da se zakon ne bo obnesel, se lahko obrišejo pod nosom.

Demi in Ashton sta že pet let srečno poročena in oba upata, da bosta postala starša. Demi je že bila enkrat z njim noseča, a je žal splavila. Čeprav je Ashton velik šaljivec in se rad šali na svoj račun ter je skoraj vedno dobre volje, je kot otrok preživel marsikatero grenko uro. Pri 13 letih se je bal, da bo ostal brez brata dvojčka, ki je zbolel za cerebralno paralizo.

Življenje kot žurka

Poleg z igro se Ashton ukvarja tudi s producenstvom in uspešno organizira serijo Punk’d, v kateri s skrito kamero ‘nagaja’ holivudskim zvezdnikom. Priznava, da je bilo njegovo življenje, preden je spoznal Demi Moore, ena sama velika zabava.

“Bilo jo noro in nepozabno, samo veselje. Potem pa sem spoznal Demi,” z nasmeškom pravi igralec, ki do takrat ni imel resne zveze. Bil je le mlad fant, ki je iskal dobro zabavo in ki je moral spati s čim več dekleti. Ko je hodil po klubih, je na primer gledal le, s katero od deklet se bo tisti večer znašel v postelji.

Demi je bila prelomnica

In potem je prišla Demi, ki ga je povsem omrežila.

“Demi je neverjetna ženska. Ima energijo, ki je nikoli nisem začutil pri nobeni drugi ženski. Ko se je pojavila v mojem življenju, sem postal še bolj nasmejan. Njen glas je zame najlepša pesem. Verjemite, da mi z njo dan mine kot minuta. Je duhovita in mislim, da je to njena najboljša lastnost. Poleg tega je za svoja leta odlično videti. Sicer pa je po duhu mlajša od veliko deklet, ki jih poznam,” Ashton ne more prehvaliti svoje žene.

A ker ima Demi tri hčerke, se je moral seveda Ashton spopasti tudi z vlogo očima, kar pa mu gre očitno zelo dobro od rok.

“Punce so me odlično sprejele. Nisem njihov oče, in to tudi ne nameravam biti, ker je Bruce res enkraten oče. Raje se obnašam kot njihov starejši brat. Rad sem tudi kdaj alibi, ko kaj skrivajo pred svojo mamo … Glen mi gre mogoče malce na živce, ker nenehno jemlje moj avto,” se smeji Ashton, ki v šali dodaja, da je včasih res težko živeti v hiši, polni žensk.

Sedanji in bivši prijatelja?

Številnim se zdi odnos, ki ga ima Ashton z Demijinim bivšim možem Bruceom Willisom, nenavaden.

“Ne vem, kaj je tu lahko čudnega. Vsi se odlično razumemo in Bruce mi je kot drugi oče. Velikokrat mi daje tudi poslovne nasvete. No, kdaj mi tudi da nasvet glede bivše žene …”

Edina senca njunega odnosa je to, da še nimata otroka.

“Ah, pa saj sva še mlada,” pravi Ashton. “Ne mudi se nama, mogoče pa nekoč posvojiva otroka. Kot otrok sem imel prijatelja, ki je bil posvojen, in vedno mi je bilo žal, da mene ni kdo posvojil.”

A biološka ura vseeno teče, čeprav se njemu to ne zdi tako kritično.

“Demi je biološki čudež, in ko leživa v postelji, ne slišim nobenega tiktakanja biološke ure. Mislim, da bo nekoč še imela otroka. Sicer pa, realno gledano, poročil sem se, dobil tri hčerke, hišo - kaj si mlad moški lahko še želi? Poleg tega so punce lepo vzgojene, tako da mi jih ni treba vzgajati. Lahko samo še uživam.”

V pisarni do sedme zvečer

Čeprav se zdi, da je Ashton človek, ki se samo zabava, ni tako.

“Ljudje mislijo, da je moje življenje le zabava. Malokdo ve, da grem vsak dan v pisarno. Imam delo, in kadar nisem na snemanju, sem vedno v pisarni skoraj do sedmih zvečer. Svoje delo in produkcijsko hišo jemljem zelo resno … Seveda mi vedno ne uspe narediti vsega, kar si zadam, in takrat se trudim, da ljudje tega ne izvejo …”

Povzeto po Story