Arnold Schwarzenegger in Maria Shriver: Kriv je njegov prevelik ego?

Morda je res razpadel njegov 25-letni zakon, a Arnoldu Schwarzeneggerju uspeva, da je videti optimistično in precej brezbrižno.

18. 5. 2011

To med drugim dokazujejo tudi fotografije, ki so nastale samo 24 ur po tem, ko sta s soprogo Mario Shriver v skupni izjavi za javnost oznanila, da se ločujeta.

Triinšestdesetletni Arnold Schwarzenegger je pred kratkim, samo dva tedna po proslavi 25-letnice zakona, oznanil, da se ločuje od 55-letne soproge Marie Shriver. Medtem ko se je ta novica njegovim oboževalcem morda zdela presenetljiva ali celo šokantna, pa viri, ki so se razgovorili za Daily Mail, trdijo, da se je ločitev že dolgo kuhala.

Ignoriral jo je

Čeprav sta šele pred kratkim sporočila, da sta se po 25 letih zakonskega življenja odločila, da bosta ubrala vsak svojo pot, ljudje, ki ju bolje poznajo, pravijo, da se je Maria že pred nekaj meseci izselila iz njune skupne hiše v Los Angelesu.

Menda se je v zakonu že več let počutila bedno, pogosto pa naj bi tožila tudi zaradi ogromnega ega in samovšečnosti svojega slavnega soproga, ki sta sčasoma postala neznosna.

Schwarzenegger, ki je pred kratkim oznanil, da se s filmom Cry Macho vrača v svet šovbiznisa, je menda že več let ignoriral svojo ženo, s katero je preživljal čedalje manj časa, zato se je počutila zelo slabo, so ameriški spletni strani TMZ razkrili anonimni viri.

“Ona je že dolgo izgubljena duša,” je izjavil njen prijatelj in zatrdil, da je Shriverjeva dvomila o ločitvi le zaradi svojih močnih verskih prepričanj. Maria že od sredine marca ne nosi poročnega prstana, aprila pa ga je snel še Arnie. Poleg tega je nezadovoljna Maria pred dvema mesecema na YouTube naložila video, v katerem je svoje oboževalce prosila za nasvet, kako naj preide v naslednjo fazo svojega življenja.

Čas velikih sprememb

V zakonu so se jima rodili štirje otroci, ki so danes stari od 14 do 21 let, njun 17-letni sin Patrick pa se je prijateljem na Twitterju zahvalil z besedami:

“Cenim vsa vaša sporočila. V življenju smo hitro naleteli na neravnino, a na srečo vozimo hummerje in jo bomo lahko zvozili. Vse bo v redu.”

Bodoča ločenca sta poskrbela tudi za skupno sporočilo, v katerem sta razkrila, da že živita ločeno in da urejata prihodnje odnose.

“To je za oba čas velikih zasebnih in profesionalnih sprememb. Po dolgem razmišljanju, razpravah in molitvah sva skupaj prišla do te odločitve. Še naprej ostajava starša štirih otrok. Ti so svetlost in središče najinih življenj. Meniva pa, da gre za zasebno zadevo, zato se bova – tako kot tudi najina družina in prijatelji – vzdržala komentarjev,” sta izjavila in hkrati prosila medije, da spoštujejo njuno odločitev.

Zaradi njega se je odrekla službi

Naj spomnimo, da sta se Maria in Arnie poročila aprila 1986. Poročna slovesnost v Massachusettsu, v bližini posestva njene družine Kennedy, je bila zelo razkošna. Mario, ki je rojena v Chicagu in je članica ameriške politične dinastije Kennedy, je z bodočim soprogom leta 1977 na dobrodelnem teniškem turnirju spoznal slavni televizijski urednik Tom Brokaw. Čeprav je bila tedaj znana televizijska urednica in voditeljica, je zapustila svoje delovno mesto na NBC News, ko se je njen mož odločil, da bo kandidiral za guvernerja Kalifornije. To je menda storila s precejšnjo nejevoljo, saj je v svoji družini videla, koliko tragedije lahko prinese politika. Arnoldov politični uspeh pa v veliki meri pripisujejo prav podpori, ki jo je prejemal od nje. Mišičasti igralec in politik je bil na volitvah leta 2006 ponovno izbran za guvernerja, potem pa se je začela kalifornijska ekonomija naglo rušiti, zato je njegov rejting močno padel. Kot kalifornijski guverner je odslužil dva dovoljena mandata, s svojega stolčka pa se je umaknil januarja letos. Zaradi bogastva, ki si ga je ustvaril kot igralec, se je celo odrekel guvernerski plači, ki znaša 175 tisoč dolarjev na leto. Ko je zapustil politiko, je izjavil, da ga je služenje Kaliforniji stalo 200 milijonov ameriških zelencev, ki bi jih lahko dobil s potencialnimi filmskimi ponudbami, a je dodal, da je bilo udejstvovanje v politiki vrednejše od tega denarja.

Jo je varal?

Ne nazadnje pa ne smemo pozabiti niti na to, da Ian Halperin, avtor knjige The Governator, trdi, da ima oče Playboya Hugh Hefner posnetke tistega, kar se je dogajalo za zaklenjenimi vrati sobe, v kateri je Arnold preživel noč z neko Playboyevo zajčico.

“Bila sem šokirana, saj je bil poročen. Arnold je ves čas ‘plezal’ po nas, nam kupoval alkoholne pijače in nas nagovarjal, naj gremo z njim domov. Izkazal se je za velikega perverzneža,” je omenjeni avtor citiral neimenovano žensko, ki je producentka in je akcijskega junaka spoznala leta 2006. Skrivnostna dama je še dodala:

“Krožijo govorice, da ima Hef videoposnetek tega. Vse, kar se je dogajalo za zaklenjenimi vrati, je bilo snemano iz varnostnih razlogov. Upam, da bo vse skupaj nekega dne objavljeno, da bo njegova soproga videla, kakšen pr…c je!”

Govorice o služkinji

A to še ni vse!

Krožijo tudi govorice, da naj bi bila Schwarceneggerjeva ljubica tudi njegova dolgoletna gospodinja, Mildred Baena, ki je hišo zakoncev po 20 letih dela pri njiju zapustila šele lansko leto. Še več. Menda naj bi Scwarcenegger bil tudi očka enega ali dveh njenih otrok.

Koliko resnice je v vseh teh govoricah bo verjetno pokazal šele čas.

Povzeto po reviji Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri