Zvezdnica razkrila, zakaj si je pri 17-ih zmanjšala prsi

Ariel Winter, 17-letna junakinja priljubljene serije Sodobna družina, se je odločila javno spregovoriti o bolečem operativnem posegu zmanjšanja prsi, za katerega se je odločila pred kratkim.

Zvezdnica razkrila, zakaj si je pri 17-ih zmanjšala prsi (foto: Profimedia) Profimedia
26. 8. 2015

Igralka Ariel Winter je operacijo prestala na začetku junija, pet mesecev po svojem 17. rojstnem dnevu, razlogi zanjo pa niso bili estetske narave.

Kot je pojasnila v pogovoru za revijo Glamour, se je za poseg odločila zaradi izredno velikih prsi, ki so ji že od 15. leta povzročale neznosne bolečine v vratu in hrbtu, zaradi njih pa je imela tudi čustvene težave.

"To sem storila zase. Besede ne morejo opisati, kako je, ko se končno počutim tako, kot je treba," je povedala Ariel in zatrdila, da so ji velike prsi težavo predstavljale tudi med snemanjem serije Sodobna družina, v kateri igra piflarko Alex Dunphy:

"Morali so se truditi, da so skrili moje prsi. To so poskušali storiti z velikimi telovniki in trakovi. Vem, da to ni ustrezalo liku, ki so si ga zamislili, poleg tega pa je bilo to težko početi vsak dan."

Največja težava pa je bilo dolgo stanje, ki je iz dneva v dan postajalo vse težje in je izzvalo neznosne bolečine:

"Resnično nisem mogla prav dolgo stati vzravnano. Umirala sem od bolečin, bolel me je vrat in imela sem težave s hrbtenico."

Igralka je še povedala, da je zaradi velikih prsi težko našla prave in svojim letom primerne obleke za različne prireditve.

Ariel o operaciji sicer ni želela govoriti z novinarji, se je pa zato zaupala kolegicama Julie Bowen in Sofíi Vergara, ki sta jo seveda podprli v njeni odločitvi, Vergara je celo izjavila, da obožuje njene nove prsi. O posegu, ki je za nekatere morda sporen, ker se mu je podvrgla kot mladoletnica, se ni pogovarjala niti s svojo mamo, od katere se je po obtožbah, da jo je zlorabljala, odselila leta 2012:

"Ne pogovarjava se. V vseh situacijah se opiram na starejšo sestro. Mama bo za vse skupaj izvedela iz časopisov in s tem nimam prav nobenih težav."

Ob koncu intervjuja je še izjavila, da je svojo zgodbo z javnostjo delila zato, da bi s tem pomagala drugim dekletom, ki razmišljajo o podobni operaciji:

"To mi je izboljšalo kakovost življenja in menim, da bi to lahko pomagalo tudi drugim dekletom. S sabo sem bolj zadovoljna kot kdaj prej."