Ariana Grande: Iskreno spregovorila o najbolj zaupnih plateh življenja

O Ariani Grande si v zadnjih dneh zaradi tragičnega dogodka na njenem koncertu v Manchestru najverjetneje veliko brala in slišala. Cosmu je že pred časom uspelo z zvezdnico iskreno spregovoriti o najbolj zaupnih plateh njenega življenja, o novem razmerju, izražanju spolnosti in novih izzivih, zaradi česar nas je popolnoma prevzela

Ariana Grande: Iskreno spregovorila o najbolj zaupnih plateh življenja (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2017

To je zgodba o punci, ki si je zgradila kariero, ki bi ji jo zavidal marsikateri glasbenik …

Ena izmed tvojih najnovejših pesmi Dangerous woman je precej seksualna. V videospotu nosiš spodnje perilo.

V izražanju podob moje seksualnosti sem delala majhne korake. Danes sem že blizu cilju, vendar sem stara 23. Še vedno se iščem, ampak sem blizu točki, kjer se s tem zabavam in mislim, da me to ne naredi nič kaj manj vzorno. Mislim, da me naredi iskreno!

Ali meniš, da je spolna samozavest ključna, da si uspešna v svoji karieri?

Zraven tega pride tudi veliko spokojnosti, ampak sem ponosna nase, da jo vključujem v svoje umetniško izražanje. […]

Trenutno se ženske soočamo z grozno situacijo. Zelo me žalosti, da se punce, ki gredo v šolo s kratkim krilom, označi, da 'prosijo za to', samo ker rade pokažejo svoje noge.

Ariana Grande

Če spremeniva temo: imela si kar nekaj slavnih fantov, zdaj si z Macom. Kaj je največja razlika med samsko Ariano in Ariano v zvezi?

Ne velika. Na ljubezen nisem nikoli gledala kot na nekaj, kar bi me izpolnilo. Najprej želim biti izpolnjena sama in se nato zaljubiti v nekoga, ki je prav tako celostna oseba. Še vedno lahko drug drugega obožuješ in si noro zaljubljen, vendar se želim najprej počutiti dobro sama s sabo, šele nato lahko še bolj ljubim drugo osebo.

Ali si se iz preteklih zvez naučila kaj pomembnega?

Vedno sem postavljala čustva drugih pred svoja, ker je čustveno izčrpajoče in me izžame. Naučila sem se, kako to uravnotežiti in biti ljubeča partnerica, vendar hkrati poskrbeti zase. Veliko ljudi pozabi na ljubezen do sebe, ko so zaljubljeni, in oboje je ključno.

Ariana Grande

Ti in Mac se poznata že precej časa, kajne?

Spoznala sem ga, ko sem bila stara devetnajst let. Od takrat sva se občudovala ter imela rada, že skoraj preden sva se spoznala; samo zato, ker sva bila oboževalca drug drugega. Ampak nikakor nisva bila pripravljena biti skupaj. Šlo je za le za nepravi čas. Oba sva morala določene stvari še izkusiti, vendar je bila ljubezen ves čas prisotna. Skozi leta se je zgodilo, da me je poklical in slišal, da sem bila pod stresom ali preobremenjena, in takrat je poklical mojo mamo. Bili so tudi časi, ko je bil on strt in žalosten, to je bilo pred leti, in jaz sem skrbela za njega. Najprej se imava rada kot prijatelja.

Kako si torej vedela, da je napočil pravi čas?

Usoda mi je nekako nakazala.

Ali so vsi drugi vedeli, da sta si usojena, preden sta vedela sama?

O, ja! Najini družini sta vedeli že od začetka.

Ariana Grande

Veliko umetnikov se razvija in začne delati druge stvari, kot so modne linije, dišave. Bi sama zase rekla, da si poslovna ženska?

Zelo dolgo mi je bilo vseeno za poslovni del. Zakopala sem se v glasbo in razmišljala: »Super, zbudite me, ko moram peti.« Šele v zadnjih dveh letih sem dobila občutek za poslovni del. Zdaj lahko samozavestno rečem, da vodim svojo »lastno predstavo« od začetka do konca.

To je veliko – zakaj je biti sam svoj šef tako pomembno zate?

Ugotovila sem, da mi ni okej, če je vse v rokah nekoga drugega. Če delam umetnost, bi mi moralo biti mar, kako se s to umetnostjo ravna in kako bo predstavljena. Moram razmišljati o vsem in nisem se zavedala, da je to služba za polni delovni čas. Zdaj sem sama šefija in občutek je fenomenalen.

Besedilo: Kayle Buchanan
Priredila: Ajda Gregorc
Za splet priredila in uredila: Ajda Hovnik Plešej
Fotografije: Profimedia

Preberi še: VROČE: Inja Zalta posnela zelooo seksi fotografije: Jo prepoznaš?

Priporočamo tudi: Si samska? Tu je 7 namigov, da bo tvoja naslednja zveza trajala večno

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri