Anže Kopitar in Ines Dominc - o poroki leta na Gradu Otočec!

Čeprav ima Anže Kopitar onkraj luže veliko oboževalk, njegovo srce že skoraj deset let pripada Slovenki. Za njima so bila obdobja razdalj, nato selitev onkraj Atlantika, a Ines je, ponosno pove Kopitar, ljubezen njegovega življenja. In zdaj njegova soproga.

8. 7. 2013

Anže Kopitar in Ines Dominc si poroke nikoli nista želela na ameriških tleh.

Nekateri so sicer pričakovali, da bosta v zakonski jarem stopila na Gorenjskem, od koder prihajata, a premamil ju je Otočec in najbrž te odločitve nikoli ne bosta obžalovala.

Slika mladoporočencev bo v prihodnjih nekaj dnevih zagotovo obšla svetovne medije in razglednica gradu Otočec bo zagotovo dobrodošla promocija naše države.

Sicer pa novopečena zakonca kmalu načrtujeta vrnitev v njun dom: torej v Los Angeles, kjer si bosta najbrž v kratkem tudi ustvarila družino.

Več o poroki Anžeta in Ines, o kateri mediji govorijo, da gre pravzaprav za poroko leta, si lahko prebereš na portalu govori.se, v današnji Novi pa so se razpisali tudi o bolj ali manj znanih povabljencih, med katerimi so se znašla tudi tako zveneča imena, kot je Matthew Perry.