Anja Jenko krasi naslovnico novega Playboya!

Namigovanja in govorice so končno dobili svoj epilog – Anja Jenko, trenutno najbolj vroča starleta na domači estradni sceni, je pred objektivom Playboyevega fotografa Aleša Bravničarja končno odložila prav vse krpice. 

Na žgočem ameriškem soncu (foto: Andraž Blaznik) Andraž Blaznik
10. 10. 2014

Njene greha vredne obline so z ekipo ovekovečili na divjem ameriškem zahodu, kar je bilo za Anjo prav posebno doživetje.

"V Ameriki sem noro uživala, saj sem lahko počela vse stvari, ki jih v življenju počnem najraje, to pa so potovanje, spoznavanje novih ljudi, fotkanje in snemanje. Vsi trije fantje (Aleš, Andraž in Chris) so super in v njihovi družbi je bilo res zabavno. Chris mi je v neki restavraciji naročil celo torto, češ da imam rojstni dan, tako da mi je vse osebje, kot se v Ameriki spodobi, zapelo Happy Birthday, na koncu pa sem morala seveda upihniti še svečko. Ko potegnemo črto, smo se imeli odlično. Nič ni pretežko, če v življenju delaš to, kar te resnično veseli. Edini dan, ko mi je bilo zjutraj težko vstati, je bil dan, ko smo odšli domov," nam je zaupala Anja, ki je Bravničarja označila kot pravega profesionalca:

"Fotkanje z Alešem je bilo top, res je profesionalec, vse je bilo zabavno, sproščeno, dobro me je znal usmeriti pri pozah in ima resnično smisel za estetiko. S končnim rezultatom sem zadovoljna in komaj čakam, da fotografije vidim v Playboyu," je pred izzidom revije povedala Anja.

Anja

Ekipa je na poti doživela tudi nekaj rahlo nevarnih situacij, a za dobro fotografijo vse. "Pustolovščin ni manjkalo. Ko smo se v kanjonih prebijali do lokacije, smo se vsi vsaj enkrat napičili na velike kaktuse, jaz sem si od plezanja po drevesu prislužila še modro koleno in krvav podplat, Aleša pa so napadle mravlje in ga tako pogrizle, da je slikanje nadaljeval z vrečkami na nogah, medtem ko sem se sama, prepojena z oljem, potila na 35 stopinjah," je dogodivščine opisalo najnovejše Playboyevo dekle. Se že veselimo, da vidimo, kakšno erotično poslastico so zakuhali!

Novi Playboy je že v prodaji!

Playboy