Angelina Jolie z očetom končno zakopala bojno sekiro

Odnos med Angelino Jolie in njenim očetom Jonom Voightom je bil več desetletij zelo zapleten, zdaj pa je tega temačnega obdobja na srečo konec. Jon je v nekem intervjuju namreč navdušeno in z izbranimi besedami govoril o svoji slavni hčerki in vnukih.

Angelina Jolie z očetom končno zakopala bojno sekiro (foto: Profimedia) Profimedia
3. 11. 2015

Štiridesetletna igralska zvezdnica menda vse od svoje mladosti ni spregovorila niti besedice s svojim očetom, prav tako igralcem Jonom Voightom.

Sivolasemu 76-letniku namreč nikakor ni mogla oprostiti, da je zapustil njeno mamo, žal že pokojno igralko Marcheline Bertrand, ko sta bila ona in njen dve leti starejši brat James Haven še majhna otroka.

Poleg tega naj bi bil Jon sem ter tja tudi agresiven do Marcheline, da bi bila stvar še hujša, pa ni hotel plačevati preživnine za svoja otroka, kar je bilo za Angelino takrat neoprostljivo.

Pozneje si je igralka ustvarila svojo družino, znano je, da je srečno poročena z 51-letnim kolegom Bradom Pittom, s katerim vzgaja kar šest otrok. In prav zaradi teh otrok se je odnos med Angelino in Jonom drastično izboljšal.

Legendarni hollywoodski igralec je namreč vedno znova poudarjal, da si želi imeti stike s svojimi potomci, zato se je njegova hčerka naposled potrudila, da se je njegova želja tudi uresničila.

Na poroko z Bradom, ki mu je večno zvestobo obljubila avgusta lani, očeta sicer ni povabila, a zaradi tega pozneje med njima ni bilo hude krvi.

"Zelo sem srečen, da lahko Bradu zdaj tudi uradno rečem 'moj zet'. Je čudovit moški, ki ga imam zelo rad, in krasno se mi zdi, da sta tako srečna skupaj," je Jon poudaril v pogovoru za revijo People.

Na podlagi njegovega najnovejšega intervjuja pa je ponovno postalo jasno, da je tudi Angelina sklenila mir s svojim očetom in da je bojna sekira zakopana.

"Rad imam svojo hčerko in zelo sem očaran nad njenim delom v vlogi režiserke. Film Nezlomljiv je briljanten. Z veseljem bi delal pod njeno režijsko taktirko," je Jon izjavil za revijo Cigar Aficionado.

Iz intervjuja se je dalo razbrati tudi, da po novem (lahko) veliko časa preživlja s svojimi vnuki, 14-letnim Maddoxom, 11-letnim Paxom, 10-letno Zaharo, 9-letno Shiloh ter 7-letnima dvojčkoma Vivienne in Knoxom:

Jon

"Nor sem nanjo in na svoje vnuke. Zelo rad se igram z njimi in srečen sem, kadar jih vidim ... Nisem dedek, ki sedi v gugalniku, ampak aktivno sodelujem z njimi. Nič me ne osrečuje bolj kot to, da sedim v svoji hiši ter poslušam otroke in njihov smeh, ko se igrajo zunaj na travniku." Konec dober, vse dobro.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)