Angelina Jolie še vedno nagaja Jennifer Aniston

Angelina Jolie je stanovski kolegici Jennifer Aniston najprej ukradla moža, zdaj pa ji 'krade' še druge stvari, ki so ji ljube.

Angelina Jolie (foto: Profimedia) Profimedia
10. 9. 2013

Angelina in njen Brad Pitt sta namreč bivala v Jenniferinem najljubšem hotelu, v katerem sta rezervirala njen najljubši apartma, ki stane kar 2.500 dolarjev na noč. Angie in Brad sta intimno noč torej preživela v apartmaju, ki ga ima Jennifer za svoj drugi dom. Hm, zanimivo naključje ...

Verjetno najslavnejši parček na svetu je užival v razkošnem hotelu Sunset Tower v Hollywoodu, natančneje v apartmaju 1502. Gre za tisti apartma, v katerem najraje prespi Bradova nekdanja soproga Jennifer Aniston. Brad in Angelina po trditvah dobro obveščenega vira sicer najpogosteje bivata v hotelu Four Seasons na Bel Airu. Običajno je Brad tisti, ki se dogovarja o vseh detajlih njunih kratkih intimnih izletov brez otrok. Tokrat pa je sobo rezervirala Angelina, ki je očitno namerno zahtevala ravno tisto, v kateri navadno prenoči Jennifer.

Štiriinštiridesetletna Jennifer nikoli ni skrivala, da obožuje šarm starega Hollywooda, s katerim se lahko pohvali hotel Sunset Tower, katerega redna obiskovalka je. Nekdanja zvezda humoristične serije Prijatelji je med trimesečnim bivanjem v tem hotelu zapravila kar 60 tisoč dolarjev. To je bilo v obdobju, ko sta z zaročencem Justinom Therouxom iskala novo domovanje v Los Angelesu in sta v tem hotelu našla začasni dom.

Viri zatrjujejo, da je Angelina nekoč že poskušala rezervirati prav to sobo, a ker je bila zasedena, ji je hotelsko osebje ponudilo druge možnosti, ki pa jih je zavrnila. Anonimnež, ki je blizu Jennifer, je trdno prepričan, da je bila 'prijateljica' prizadeta, ko je izvedela, da je parček Jolie-Pitt spal v isti postelji v apartmaju, ki ga ima za svoj drugi dom. "Angie vsekakor ve, da je to Jenniferin najljubši kraj," je še dodal.

Angelina je apartma 1502 z veliko teraso, ki se razprostira ob vsej zgradbi, rezervirala 27. avgusta. Igralca sta v hotel prispela v popoldanskih urah in vse do 11. ure dopoldne naslednjega dne nista zapustila apartmaja. Večerjala sta sama na terasi. Predstavnica slavnega para je celo potrdila, da sta noč preživela brez otrok in da si pogosto privoščita takšne intimne izlete. Da bi bila stvar še bolj pikantna, se je to zgodilo le nekaj tednov po tem, ko so morali Jenniferini asistenti zamenjati njeno vozovnico za polet v London, ker so ugotovili, da je Angelina rezervirala istega.

Jennifer se namreč še vedno, po osmih letih, kolikor je minilo od ločitve od Brada, poskuša izogniti kakršnemukoli srečanju z Angelino. Jennifer naj bi iz Los Angelesa proti Londonu poletela v nedeljo, 11. avgusta, a se je kmalu razvedelo, da bo v istem letalu tudi Angelina. Uslužbenec letalske družbe British Airways, zaposlen na londonskem letališču Heathrow, je prvi opazil to podrobnost in o tem takoj obvestil Jenniferine asistente, ki so svoji slavni delodajalki priskrbeli let naslednji dan, v ponedeljek, 12. avgusta.

Tim Jeras za revijo Nova