Angelina Jolie razkrila, KAJ po ločitvi od Brada Pitta najbolj sovraži

Igralka Angelina Jolie in Brad Pitt sta že pred časom zaključila svojo ljubezensko zgodbo in se ločila. In če je tu pa tam še kazalo, da se mogoče le pobotata, se nista nikoli.

Angelina Jolie razkrila, KAJ po ločitvi od Brada Pitta najbolj sovraži (foto: Profimedia) Profimedia
20. 9. 2017

Igralka je priznala, da sovraži dejstvo, da je sama. "Res zelo sovražim to, da ...

... sem sama, a z ločitvijo greva naprej ..."

Viri blizu para sicer zatrjujejo, da sta oba, tako Brad (53) kot Angelina (43), hodila na intenzivne duhovne terapije, da bi ponovno našla skupni jezik.

Še najbolj zaradi otrok, a očitno niso bile tako uspešne, da bi povsem zakopala bojno sekiro.

"Samsko življenje ni nekaj, kar sem si želela in res ni zabavno," odkrito priznava Angelina in dodaja, da je minilo skoraj leto dni, odkar sta se z Bradom razšla.

Igralka se je preselila v vilo, vredno 25 milijonov dolarjev, vseh šest otrok je šlo z njo. In da bi se zamotila, jih je peljala na počitnice v Afriko, na smučanje v Colorado, pa v Disneyland, v London.

"Nekako se poskušam prebijati iz dneva v dan," pravi potrto.

Potem je tu tudi samozavest, saj pravi, da je bila nekoč mnogo bolj zaverovana vase, zdaj pa ni in da je postala kar nekako sramežljiva.

"Trudim se najti staro mene v sebi, in to počnem iz dneva v dan. Zdaj, ko otroci odraščajo, ugotavljam, kaj je pravzaprav tisto, kar šteje.

No, glede na to, da so nekateri že najstniki, drugi počasi postajajo, bo v naši hiši bolj pestro in živahno. In taka bom verjetno postala tudi sama."

Na koncu pa seveda dodaja, da je na prvem mestu vsekakor njeno zdravje. Že dlje časa ima terapijo zaradi povišanega krvnega tlaka, imela pa je pred kratkim tudi vnet obrazni živec, kar je zdravila z akupunkturo.

Napisala: Sandra Bratuša za Novo

Preberi še: Tako jesensko vreme vpliva na tvojo vagino ali pa 3 ubijalci harmonije v zvezi (+ zabavni načini zbliževanja)