Angelina Jolie: Paxa so izključili iz šole

Igralka Angelina Jolie je zadnje tedne povsem obupana, saj so njenega posvojenega sina izključili iz šole. Fant naj bi bil povsem neukrotljiv, so ameriški rumeni reviji Enquirer zaupali odgovorni v newyorški šoli.

6. 4. 2011

Petintridesetletna mamica šestih otrok že nekaj mesecev ne more v red spraviti sedemletnega Paxa Thiena Jolieja.

Stvari pa naj bi ji povsem ušle iz rok, ko se je sedemletnik zapletel v spor s sošolcem, s katerim drgneta klopi na šoli, na kateri letna šolnina stane 15 tisoč ameriških dolarjev.

Sedemletni Pax ne uboga

Vir je povedal:

"Pax je sicer lepo vzgojen deček, ki pozna pravila lepega obnašanja. Do zdaj ni povzročal večjih težav. No, a kot vsi otroci je tudi Pax le sedemletni deček, poln energije in vragolij v glavi."

Zdaj se Pax šola doma, starša sta mu priskrbela zasebnega učitelja, ki naj bi ga deček lepo poslušal in vestno sledil pouku. Fant se v šoli enostavno ni počutil dobro, saj se ni ujel s sošolci.

Menda je Angelina povsem iz sebe prav zaradi tega, ker si ne želi, da bi si kdorkoli mislil kaj grdega o Paxu, ki ga naravnost obožuje.

"Trenutno je Angie pod velikim stresom, a mu je s tem, ko ga je izpisala iz šole in mu priskrbela zasebnega učitelja, pokazala, da ga stoodstotno podpira."

Enquirerjev vir je prav tako povedal, da se je skrb zarisala tudi na obrazu Brada Pitta, saj sta s Paxom velika prijatelja in zaupnika.

"Njuno razmerje je doživelo že veliko vzponov in padcev in verjetno jih še bo, a Angie in Brad se vedno nekako pobereta in nadaljujeta s polnim tempom življenja," pravi njun znanec.

Oče in mama preveč potujeta

"Ko je Brad slišal za spor v šoli, je takoj pohitel v New York, da Pax začuti, da mu stoji ob strani, Angelino pa je tolažil, da bo vse še v najlepšem redu."

Pax je zelo občutljiv fantek, zato se partnerja Pitt-Jolie močno trudita, da bi mu našla primerno šolo, saj osamitev od vrstnikov zagotovo ni najboljša rešitev. Oba se zavedata, da je treba otrokom postaviti meje, da vedo, kaj je prav in kaj narobe, prav tako pa se morajo znati prilagoditi okolju, tudi šolskemu. A Pax, ki ga je Angelina posvojila v Vietnamu, se očitno v tistem razredu ni počutil dobro. Podobno se zgodi mnogo otrokom po svetu, pa nimajo tako slavnih staršev kot sedemletni Pax.

Menda se tako Brad kot Angelina zavedata, da njuno življenje, polno potovanj in natrpanega urnika, zagotovo ne vpliva dobro na njune otroke, saj tudi oni živijo zelo zvezdniško in stresno življenje, povsem drugačno od vrstnikov. Slavni par ima še pet otrok: Maddoxa (9), ki sta ga posvojila v Kambodži, Zaharo (6), posvojeno v Etiopiji, ter tri biološke otroke: Shiloh (4) ter dvojčka Knoxa in Vivienne (3).

In prav Pax naj bi bil najbolj občutljiv otrok v družini, ki se posebno slabo počuti, ko sta oče in mama na poti. Ne mara, da mu starševska potovanja kvarijo dnevno rutino, želi si urejenega doma. Fantek je vse do četrtega leta živel v sirotišnici, zato si bolj kot vse na svetu želi samo topel dom, mamo in očeta.

Povzeto po reviji Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri