Angelina Jolie in Cristiano Ronaldo bosta skupaj zaigrala v televizijski seriji!

Minuli teden so se pojavile govorice o tem, da bosta dva velika zvezdnika, Angelina Jolie in Cristiano Ronaldo, igrala v isti seriji. In očitno ne gre le za govorice, saj je novico potrdil tudi režiser serije …

Angelina Jolie in Cristiano Ronaldo bosta skupaj zaigrala v televizijski seriji! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2017

Angelina Jolie in Cristiano Ronaldo na svojih poklicnih področjih slovita kot megazvezdnika.

Ona je uspešna hollywoodska igralka in filmska ustvarjalka, on pa nič manj uspešni športnik, ki so ga že štirikrat razglasili za najboljšega nogometaša na svetu.

Čeprav sta njuna poklica zelo različna, pa imata 41-letna Američanka in 32-letni Portugalec vendarle eno skupno točko – oba sta zelo aktivna na dobrodelnem področju.

Med drugim sta v preteklosti vedno znova opozarjala na kruto usodo sirskih beguncev, ki bežijo pred vojno.

In prav zaradi te skupne točke bosta menda že kmalu skupaj nastopila pred kamero.

Po navedbah revije Turkish Football bosta Angelina in Cristiano igrala v turški seriji Hayat Köprüsü, ki se bo vrtela okoli usode neke sirske begunske družine v Turčiji.

"Snemati bomo začeli prvi teden v aprilu. Serija obravnava stisko neke begunske družine. V njej bodo nastopili igralci in igralke z vsega sveta, med njimi tudi Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie in Nancy Ajram," je dejal režiser serije Eyüp Dirlik.

Ker turške telenovele niso priljubljene le v Turčiji, ampak se nad njimi čedalje bolj navdušujejo tudi na Bližnjem vzhodu in v Latinski Ameriki, bodo najverjetneje tudi serijo Hayat Köprüsü predvajali na omenjenih področjih sveta.

Angelina pa minuli teden pozornosti ni vzbujala le v povezavi s Cristianom, ampak tudi v povezavi s svojim bivšim možem Bradom Pittom.

Med promocijsko turnejo po Kambodži, na kateri promovira film First They Killed My Father, je v televizijskem intervjuju za BBC namreč prvič javno spregovorila o ločitvi!

Več o tem si preberi in oglej v članku: Angelina Jolie prvič javno spregovorila o težki ločitvi od Brada Pitta (VIDEO)!

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Dekleta po svetu je obnorel ta NORI lepotni trend! ali pa Jamie Dornan (50 odtenkov) razkril, kakšne punce so mu v resnici všeč (zdaj ga imamo še rajši)