Angelina Jolie je razdiralka zakonov

Angelina Jolie, opevana holivudska lepotica in življenjska sopotnica Brada Pitta, je očitno prava fatalka. Čeprav je nekoč izjavila, da se ne bi nikoli obregnila ob poročenega moškega, to očitno ne drži …

16. 7. 2010

Angelina Jolie naj bi imela vročo seksualno afero z Ethanom Hawkom, ko je bil še v zakonu z Umo Thurman. Škandalozna novica je v javnost pricurljala pred nedavnim.

Zgodilo naj bi se leta 2003, ko sta Angelina (35) in Ethan (40) snemala film Taking Lives. Izza Uminega hrbta naj bi se veselo sestajala in predajala strasti. Neimenovan vir je izjavil, da sta ne snemanju filma le s težavo držala roke vsaksebi in da sta nenehno tičala skupaj pred kamero in za njo. V hotelski sobi pa naj bi se predajala divjemu seksu. Le kaj bo na te ‘obtožbe’ dejal Brad Pitt (47), ki naj bi mu Angelina zagotovila, da je on edini poročeni moški, s katerim je bila v življenju.

Ko jo je leta 2005 novinarka v intervjuju za NBC Today’s show vprašala, kaj pravi na to, da je povzročila ločitev Jennifer Aniston in Brada Pitta, je odvrnila, da je ne bi mogel pritegniti moški, ki bi varal svojo ženo.

A očitno le ni tako.

Biografija, ki veliko razkriva

To govori tudi knjiga o Angelini. Pravzaprav gre za neavtorizirano biografijo, ki jo je napisal Andrew Morton, ki igralko opisuje kot požiralko moških. In kot žensko, ki ima še posebej rada poročene moške. In to prav sedaj, ko je Angelini nekako uspelo zabrisati sledi divje preteklosti. Na površje namreč prihajajo stvari, za katere je upala, da bodo za vedno ostale skrivnosti. In njeni bližnji pravijo, da je panična predvsem zato, ker ne ve, kako bo na vse to reagiral Brad. Mnogo ljudi namreč ne ve, da je Angelina odgovorna za razpad kar štirih zakonov. Imela je razmerje s prvim možem Johnyjem Leejem Millerjem, ko je bil ta še poročen z Ruth. Potem je razbila zakon Billyja Boba Thorntona in Laure Dern ter še zakon Ethana Hawka ter Ume Thurman. Na koncu je tu še Jennifer Aniston, ki ji je Angelina speljala moža.

V knjigi so še druge navedbe, in sicer, da je imela Angelina divje razmerje z igralcem Ralphom Fiennsom in pevcem Lennyjem Kravitzom, s katerim naj bi nekaj časa divje seksala, potem naj bi se ga naveličala, so še zapisali v Story.