VIDEO: Angelina Jolie je prvič javno spregovorila o težki ločitvi od Brada Pitta

Med intervjujem za BBC je dejala: "Vedno bomo družina."

VIDEO: Angelina Jolie je prvič javno spregovorila o težki ločitvi od Brada Pitta (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2017

Angelina Jolie je nazaj. Svoj prvi javni nastop po ločitvi je imela te dni v Kambodži, kjer predstavlja svoj novi film First they killed my father, ki govori o tamkajšnjem genocidu. Pri filmu pa ji je pomagal njen sin Maddox, ki se je tam rodil.

(Obvezno si oglej celoten intervju v videu na dnu članka!)

Angelina Jolie

Po tistem, ko je Angelina vložila zahtevo za ločitev od Brada, – mimogrede, skupaj sta bila 12 let, spoznala pa sta se na snemanju filma Gospod in gospa Smith (Mr. & Mrs. Smith) – je sedaj prvič stopila pred novinarje in spregovorila o težkem obdobju, ki ga je preživljala.

Odprla se je novinarki BBC, Yaldi Hakim, in v ekskluzivnem intervjuju prvič javno (dobesedno!) s prekrižanimi nogami spregovorila o svojem 'težkem' razhodu z Bradom Pittom, o katerem smo poročali septembra lani.

Angelina Jolie

V intervjuju je 41-letna igralka o situaciji, ki jo spremlja, ganjeno dejala:

"Ne želim na veliko razpredati o tem, povem lahko, da so za nami težki časi. Smo družina. In vedno bomo družina … Zelo je bilo težko."

Angelina Jolie

Ko jo je novinarka vprašala, kako se spopada s situacijo, je igralka povedala sledeče.

"Mnogo ljudi se je našlo v tej situaciji. Moja celotna družina se je prebila skozi težko obdobje. Moj fokus so moji otroci, najini otroci. Mi smo in bomo za vedno družina. Skozi situacijo se prebijam tako, da imam v mislih, da nas je izkušnja naredila še močnejše in še bolj povezane."

Joliejeva se medtem z Bradom Pittom na sodišču še vedno bori za skrbništvo nad otroki, 15-letnim Maddoxom, 13-letnim Paxom, 11-letno Zaharo, 10-letno Shiloh in 8-letnima dvojčkoma Knoxom in Vivienne.

Angelina in Brad

Angelina je ob zaključku pogovora dejala, da je vse, kar ima v mislih, ko se zjutraj zbudi "prebiti se skozi dan." "Zadnjih nekaj mesecev je bilo zares težko."

Nujno si oglej ganljiv intervju v videu SPODAJ (pripravi robčke!):

Preberi še: 10 čudovitih filmov, ki si jih mora vsaka ženska ogledati popolnoma sama in 30 stvari, ki jih v svojem življenju nehaj delati takoj ZDAJ! (življenje bo takoj lepše in lažje)

Priporočamo tudi: Modni izbor: 10 različnih ur in 10 fantastičnih modnih kombinacij ta hip