Angelina Jolie je obsedena z bizarnimi stvarmi

Res ne moremo reči, da je Angelina Jolie ena izmed boljših igralk na svetu, je pa zagotovo tista, ki dviga največ prahu. Tudi zaradi Brada Pitta seveda, saj sta skupaj najbolj razvpit zvezdniški par na svetu. Zato nas zanima vse, kar počneta ...

26. 9. 2013

Seveda nas ženske najbolj zanima Brad Pitt (49), a hkrati ne moremo mimo njegove izbranke. Kaj za vraga ima Angelina (39), da ga je tako začarala?

Poleg seveda kopice pozitivnih stvari ima tudi veliko nenavadnih obsesij, ki ga skrbijo.

Trenutno je igralka namreč povsem obsedena s sončenjem. Sicer se je nenehno sončila, da bi pripravila kožo na naporno snemanje filma Unbroken v Avstraliji, ki bo njen novi režiserski projekt.

"Postala je povsem odvisna od sončenja. Po cele dneve se je cvrla na žgočem soncu," je dejal neki njen dobri prijatelj. No, res je, da je pri tem uporabljala kreme z visokim zaščitnim faktorjem, ker se zelo boji kožnega raka.

Bradu Pittu je njeno poležavanje na soncu sicer smešno, vseeno pa meni, da njegova Angelina malce pretirava.

Predvsem zato, ker se mu zdi, da je postala prav odvisna od sončenja. Sicer jo razume, saj ve, da je vedno povsem predana delu in da se popolnoma posveti vsakemu novemu projektu. V Sydneyju je najprej teden dni živela v luksuzni vili za 28 tisoč evrov, najem vile do konca leta pa bo stal skoraj 400 tisoč evrov. No, Brad se bo igralki in otrokom pridružil potem, ko bo v Londonu končal snemanje svojega najnovejšega filma. Spomnimo se, da je Angelina tudi pred leti, ko še niti ni bila romantično povezana z Bradom, vedno rada šokirala z vedenjem. In seveda s svojimi bizarnimi obsedenostmi. Čeprav je danes srečna s svojim Bradom in mati šestih otrok ter ambasadorka ZN dobre volje, še vedno pač ne moremo pozabiti, s čim vse je bila nekoč obsedena. Nekaj časa je bila nora na poljube svojega brata ... res zelo čudno. Potem je imela nekakšen fetiš na kri. Ko je bila še poročena z Billyjem Bobom Thorntonom, je nekaj njegove krvi v epruveti nosila okoli vratu. On pa njeno. No, ne moremo tudi mimo dejstva, da je v nekem obdobju kot nora zbirala nože. Zdaj daje občutek, da se je vseh teh obsedenosti znebila in da z njimi nima več težav. Razen sončenja, seveda. Vendar pa po pričevanju 'nekega dobrega prijatelja' to vendarle ne drži povsem.

"Svoje obsedenosti poskuša skriti, kar pa ji ne uspe vedno."

Potem jo na primer popade in je samo eno jed do onemoglosti. In kakor jo prime, jo tudi mine.

RES BIZARNO

S krvjo naj ne bi še povsem opravila

Res je lepo vedeti, da se igralka ne reže več in si ne zadaja bolečine. Vendar pa naj bi bila še vedno navdušena nad krvjo.

"Ko se kateri izmed njenih otrok ureže ali popraska, vedno shrani obliž ali pa povoj, prepojen s krvjo. Sicer misli, da je to, kar počne, umetnina, a večina jih je prepričana, da je vse skupaj predvsem bizarno," zatrjuje njen prijatelj. Bo mogoče shranila tudi vse zobe, ki jih otroci zgubljajo? In to samo zato, ker je bizarno in tega nihče ne počne. Malce manj nenavadna njena obsedenost je ta s telovadbo. No, po drugi strani pa naj bi se vsak dan kar za nekaj ur zaprla v klet in tam vadila. Takrat je nihče ne sme  motiti.

Napisala Sandra Bratuša, fotografije Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri