Angelina Jolie je iskreno spregovorila o družini

Igralka Angelina Jolie, znana tudi kot mama šestih otrok, se je aprila 2012 zaročila s stanov­skim kolegom Bradom Pittom. Pred kratkim je v iskrenem intervjuju spregovorila o njunem devetletnem razmerju in družini.

Angelina je dejala, da je ljubezen med njo in Bradom vsak dan močnejša.  (foto: Profimedia) Profimedia
17. 5. 2014

O semintridesetletna igralska megazvezdnica Angelina Jolie v javnosti le redko govori o svojem 50-letnem zaročencu Bradu Pittu in družini. Ravno zato je številne še toliko bolj presenetil njen iskreni intervju, ki ga je dala za najnovejšo številko modne revije Elle in v katerem je med drugim razkrila, da z Bradom preživljata obdobje, ko sta bolj kot kdaj prej nora drug na drugega. Očitno jima nikoli ni dolgčas, saj je mama šestih otrok poudarila, da jo devetletno razmerje s slavnim lepotcem in družina nasploh še vedno presenečata.

"Nikoli si nisem mislila, da bom imela otroke, nikoli si nisem mislila, da bom zaljubljena, nikoli si nisem mislila, da bom spoznala tistega pravega," je povedala in dodala, da je ljubezen med njo in Bradom vsak dan močnejša. "Skupaj sva, navdihujeva drug drugega, postavljava si izzive, poklanjava si komplimente, a tudi spravljava ob živce drug drugega. Po vseh teh letih imava zgodovino, kar pomeni, da sva postala prijatelja na neki precej globok način. Čutim nekakšno uteho, preprostost in veliko ljubezen, ki izhaja iz najinega dolgolet­nega odnosa," je dejala lepotica.

Noče, da bi šli otroci po njenih stopinjah

Angelina se je v intervjuju vrnila tudi v preteklost in se spomnila svoje mladosti, med drugim poljuba z bratom Jamesom Havenom iz leta 2000, do katerega je prišlo na oskarjevski rdeči preprogi, in epruvete s krvjo nekdanjega soproga Billyja Boba Thorntona, ki jo je nosila kot obesek na verižici.

Pojasnila je, da je včasih delovala čudaška zato, ker si je kot mlada oseba želela čim bolj čutiti svobodo in ugotoviti, kdo v resnici je. Danes, ko je odrasla in odgovorna oseba, si želi, da bi njeni otroci izbrali katerokoli kariero razen igralske. Možnosti, da se ji bo ta želja dejansko tudi uresničila, pa je bore malo. Ne nazadnje je njena hčerka Vivienne že doživela filmski prvenec, saj je zaigrala v njenem aktualnem filmu, akcijski pustolovski drami Zlohotnica, ki 29. maja prihaja v naša kina.

"Ne misliva, da je to nekaj slabega. Vivienne se je zdela popolna za vlogo male Aurore, zato sva se odločila, da bova tokrat popustila, a resnično bi si želela, da bi najini otroci počeli kaj drugega," je pojasnila lepotica, ki se je z Bradom zaročila aprila 2012. O tem, kako nestrpno ves svet pričakuje njuno poroko, verjetno ni treba podrobneje razpredati, pred oltarjem pa bi ju nadvse radi videli tudi njuni otroci, 12-letni Maddox, 10-letni Pax, devetletna Zahara, sedemletna Shiloh in petletna dvojčka Knox in Vivienne.