Njun skupni znanec: "On je v neki nori krizi srednjih let, Angie pa je tega sita!"

Pred kratkim je svetovno javnost pretresla vest, da je hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie vložila zahtevo za ločitev od Brada Pitta. Kmalu zatem so se kot plaz sprožile številne govorice o razlogih za razpad, zdaj pa je spregovoril tudi njun skupni znanec.

Njun skupni znanec: "On je v neki nori krizi srednjih let, Angie pa je tega sita!" (foto: Profimedia) Profimedia
3. 10. 2016

Menda je v zakonu 41-letne igralke, filmske ustvarjalke in dobrodelnice Angeline Jolie ter 52-letnega igralca in filmskega producenta Brada Pitta škripalo že kar lep čas.

Če gre verjeti govoricam, naj bi bilo za zakonsko krizo med drugim krivo to, da se je Angelina čedalje bolj osredotočala na vlogo 'super mame' svojih šestih otrok.

S tem seveda ne bi bilo prav nič narobe. Otroci so bili pri njej vedno, brez izjeme na prvem mestu, a Brada naj bi to počasi očitno spravljalo ob živce.

V ločitvenih papirjih, ki jih je vložila, naj bi bilo zapisano, da je odločitev sprejela 'v dobro družine'.

Zakonca naj bi bila neenotna, ko je šlo za način vzgoje otrok. Ne gre pozabiti, da je Brad že pred petimi leti govoril o tem, da je kot oče naredil nekaj napak in da mora zdaj odgovarjati zanje.

Je bil Brad nasilen?

Seveda so se oglasili tudi ustvarjalci priljubljenega ameriškega tračarskega portala TMZ, ki trdijo, da so se dokopali do informacije, da Brad pretirava s pitjem alkohola in jemanjem mamil.

Posledice prekomernega uživanja opojnih substanc so po njihovem poročanju precej hude, saj je zvezdnik pod njihovim vplivom nagnjen k pogostim nenadzorovanim izbruhom besa in nasilju. Še posebno pri srcu naj bi mu bil kanabis.

Če je vse to res, nam hitro postane jasno, zakaj je Angelina podala zahtevo za polno skrbništvo nad otroki.

Ga res pesti kriza srednjih let?

Eden od vzrokov za ločitev pa naj bi bili tudi njuni različni pogledi na življenje.

Medtem ko se je Angelina čedalje bolj umikala iz filmske industrije in se angažirala v socialnem smislu, si je Brad, ki je menda tudi zelo veliko žuriral, želel še naprej snemati filme.

"On je v neki nori krizi srednjih let, Angie pa je tega sita," naj bi izjavil njun skupni znanec.

Jennifer Aniston: "Ja, to je pa karma!"

Na novico o ločitvi se je odzvala tudi Bradova slavna bivša Jennifer Aniston, nekdanja zvezdnica priljubljene humoristične serije Prijatelji.

Vir, ki ji je blizu, je za tednik Us Weekly povedal, da je novico, da je njenemu bivšemu možu razpadel zakon, komentirala z besedami: "Ja, to je pa karma!"

S tem je seveda namignila na neslavno ločitev od Brada, pri kateri je imela prste vmes prav Angelina.

"Vedno je imela občutek, da se bo z njima nekaj zgodilo. Čutila je, da Angelina ni tista, s katero bo Brad ostal za vse večne čase, saj je preveč kompleksna zanj. Brad je namreč precej preprost tip," je pojasnil vir.

Neki drugi vir pa je poudaril, da Jennifer, ki je od avgusta lani poročena z igralcem Justinom Therouxom (na fotografiji zgoraj), svojima stanovskima kolegoma kljub vsemu ni privoščila, da bi se stvari razvile tako, kot so se.

Svojega bivšega moža namreč raje vidi srečnega kot nesrečnega:

"Jen Bradu želi srečo in vse najboljše. Tudi sama je srečna in hoče, da je srečen tudi on. Jen nima nobenih negativnih asociacij na svoj zakon z Bradom."

Povzeto po reviji Nova (Tim Jeras)

Preberi še: Rak dojke: Kako veš, ali si ogrožena? ali pa poglej, kateri znani Slovenci so prišli na odlično predstavo Jonas (FOTO)!