Brangelina: Umazani detajli ločitvene bitke (v javnost pricurljala vsebina e-pošte!)

Hollywoodska zvezdnika Angelina Jolie in Brad Pitt, ki sta sredi ločitvenega postopka, se o vsem, kar je povezano s skrbništvom nad njunimi šestimi otroki, dogovarjata prek svojih odvetnikov. Pred kratkim se je v medijih znašla vsebina elektronske pošte, ki sta si jo izmenjevala odvetnika obeh igralcev.

Brangelina: Umazani detajli ločitvene bitke (v javnost pricurljala vsebina e-pošte!) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 12. 2016

Umazane podrobnosti ločitvene bitke 41-letne igralke, filmske ustvarjalke in dobrodelnice Angeline Jolie ter 53-letnega igralca in filmskega producenta Brada Pitta curljajo v javnost.

Med zadnjimi sočnimi detajli se je znašla informacija, da Angelina od svojega bivšega zahteva, da se štirikrat mesečno podvrže testom na mamila in alkohol.

Glede na to, da je zvezdnik od sodišča odločno terjal, da vsi podatki o bitki za skrbništvo ostanejo tajni oziroma 'pod ključem', je še toliko bolj neverjetno, da se je ta detajl znašel v medijih.

In prav zaradi tega se je ponovno sprožil plaz medsebojnih obtožb.

Brad in njegov odvetnik Lance Spiegel namreč obtožujeta Angelino in njeno odvetnico Lauro Wasser, da namerno izdajata informacije o zvezdničinih otrocih.

Pri tem imata v mislih predvsem dokumente, znane pod nazivom October Stipulation, ki sta jih vložili Angelina in Laura.

Gre za uradne sodne dokumente, ki med drugim vsebujejo podrobnosti s psihoterapij, na katere hodijo njuni otroci, in podatek, da je psiholog, ki se ukvarja s skrbništvom, naredil razpored obiskovanja otrok.

Razkrivajo pa tudi, da bodoča bivša zakonca s svojimi otroki obiskujeta skupinsko terapijo in da bi moral Brad opravljati teste na mamila in alkohol, če se hoče družiti z otroki.

Bradov odvetnik ima vse skupaj za veliko farso in zahteva, da njegov klient dobi več terminov z otroki.

Poleg tega je dejal, da bi morali biti otroci zaščiteni 'pred javnim sramotenjem in stigmo, ki izhaja iz dostopa javnosti do zaupnih informacij, ki se nanašajo na njihove čustvene statuse in odnose s starši'.

"Zelo sem zaskrbljen, ker sodni zapisi, ki se nanašajo na skrbništvo, niso zapečateni, saj bi informacije, ki jih ti zapisi vsebujejo, lahko povzročile nepopravljivo škodo otrokom in njihovim pravicam do zasebnosti," je izjavil gospod Spiegel.

Tudi Brad ne skriva dejstva, da se z Angelino nikakor ne moreta dogovoriti oziroma strinjati z odredbami o razporedu videvanja otrok in skrbništvu.

Tisto, kar je najbolj zaskrbljujoče, pa je elektronska pošta, ki sta si jo izmenjevala odvetnika 'sprtih strani' in ki je prav tako prispela v javnost.

Nekateri mediji so šli s špekulacijami tako daleč, da so zatrdili, da je bila kopija elektronskih sporočil namerno poslana medijem, in sicer v želji, da bi bilo vse skupaj objavljeno.

Kakor koli že, v sporočilih, ki sta si jih izmenjevala odvetnika, gospa Wasser med drugim pojasnjuje, da z njeno klientko nista imeli druge izbire kot to, da sta vložili October Stipulation, in da sta si resnično želeli, da vse skupaj ne bi prišlo tako daleč, da bi se moralo vplesti sodišče.

Gospod Spiegel ji je odgovoril, da bo po njegovem mnenju to, kar sta storili, povzročilo resno kršitev zasebnosti.

Kaj se bo izcimilo iz vsega tega, bomo izvedeli že januarja prihodnje leto, ko se bosta Angelina in Brad pojavila na sodišču, sodnik pa bo odločil, kdo bo dobil primarno skrbništvo nad Maddoxom, Paxom, Zaharo, Shiloh, Vivienne in Knoxom.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še: Zgodbe žensk, ki se jim je življenje nenadoma spremenilo (pripravi se, da ti bo zastal dih)

ali pa Nič več razprodaj v Sloveniji - kaj pa zdaj? Ideje, kje boš sedaj lahko nakupovala (TOP 10 spletnih strani, ki non stop ponujajo popuste)!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri