Angelina je izginila, njen bivši pa je razkril nekaj, na kar so številni čakali že več tednov!

Od sredine septembra, ko je Angelina Jolie vložila zahtevo za ločitev od 52-letnega igralca in filmskega producenta Brada Pitta, 41-letne igralke, filmske ustvarjalke in dobrodelnice niso več videli v javnosti.

Angelina je izginila, njen bivši pa je razkril nekaj, na kar so številni čakali že več tednov! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2016

Le neka fotografija je izdajala, kje so se nazadnje zadrževali Angelina in njenih šest otrok.

Paparacem je namreč uspelo fotografirati njeno novo, več kot 400 kvadratnih metrov veliko nepremičnino v Malibuju, ki med drugim obsega pet spalnic, pet kopalnic in zasebni dostop do plaže.

Na fotografiji o zvezdnici in njenih nadobudnežih ni ne duha ne sluha, je pa zato več kot razvidno, kako zelo je še posebno v zadnjem času zanjo pomembna zasebnost.

Okna vile na plaži so namreč zaprta, prekrivajo pa jih vzmetnice in blazine.

Vztrajno se skriva pred javnostjo!

Angelina v zadnjem času komunicira le še prek svojih odvetnikov.

V nasprotju z Bradom, ki je pred kratkim zbral pogum in se pojavil na premieri svojega filma Zaveznika, se Angelina vztrajno skriva, posledično pa o dogajanju v njenem življenju in njenem duševnem stanju do pred kratkim nismo vedeli prav nič.

No, "zahvaljujoč" njenemu bivšemu možu (na fotografiji spodaj), 61-letnemu igralcu, filmskemu ustvarjalcu in glasbeniku Billyju Bobu Thorntonu, ki trenutno promovira svoj film Pokvarjeni Božiček 2, je zdaj nekaj informacij le prišlo na dan.

Reporterji oddaje Entertainment Tonight so namreč izkoristili priložnost in zvezdnika povprašali o njegovi nekdanji ženi ter njeni trenutni ločitveni drami.

Billy Bob se odgovoru ni izognil, ampak je razkril nekaj, na kar so številni čakali že več tednov.

“Meni se zdi, da ji gre dobro,” je dejal fantastični igralec in pojasnil, da se z Angelino sicer ne pogovarja ravno pogosto, da pa sta še vedno dobra prijatelja:

“Ona ima svoj svet, jaz pa svojega.”

Dodal je še, da se ne želi vmešavati v njene zadeve, saj ga ne nazadnje ni prosila za mnenje:

“Ko ljudje preživljajo težko obdobje, jih poskušam pustiti pri miru, razen v primeru, da hočejo govoriti z mano. Če povem drugače – to ni moja stvar. Dokler nihče ne določi, da bi moral biti udeležen pri tem, to preprosto ni moja stvar.”

Povsem jasne besede.

Njuno ljubezen je uničnil manjvrednostni kompleks!

Billy Bob in Angelina sta se do oltarja sprehodila 5. maja 2000, spoznala pa sta se leto dni prej, in sicer na snemanju skupnega filma Kontrolorji leta.

Zdelo se je, da ju 20-letna starostna razlika, ki vlada med njima, ni niti najmanj motila.

Pozornost sta med drugim zbujala tudi z ampulama, napolnjenima s partnerjevo krvjo, ki sta ju nosila na verižicah.

Po takšnih in podobnih izkazovanjih pripadnosti so bili številni precej presenečeni, ko so junija 2002 izvedeli, da se razhajata.

Angelina ponovno razmišlja o ženskah?

Po ločitvi od Brada so se oglasili tudi nekateri Angelinini 'prijatelji', ki trdijo, da je zvezdnica, ki je nekoč ljubila tudi ženske, spet pripravljena raziskovati svojo lezbično stran:

“Angelino že od nekdaj privlačijo ženske. Če smo povsem iskreni, smo začudeni, da je vsa ta leta sploh zdržala z istim moškim.”

V zadnjem času je menda v čedalje pogostejših telefonskih stikih s svojo nekdanjo ljubimko Jenny Shimizu (na fotografiji spodaj), ki pa je sicer že dve leti srečno poročena s poslovno žensko Michelle Harper.

Preberi še: Kavbojke za kar 250 $, ki jih nosi modna blogerka Maja Malnar, imaš ti lahko za pičlih 10 evrov!

ali pa: 5 stvari, ki se jih v hotelskih sobah (zaradi umazanije) raje ne dotikaj!