Aneta Andollini (Kmetija) razkrila, zakaj je njena hčerka že 2 meseca v bolnišnici (ganljiva vsebina!)

Finalistko šova Kmetija Aneto Andollini, življenje še kar postavlja pred zelo težke preizkušnje. Aneta, drži se! Mislimo nate!

Aneta Andollini (Kmetija) razkrila, zakaj je njena hčerka že 2 meseca v bolnišnici (ganljiva vsebina!) (foto: Instagram.com/anetaandollini) Instagram.com/anetaandollini
15. 12. 2018

Danes se bo v finalni areni šova Kmetija za 50.000 evrov borila tudi Aneta Andollini. Če kdo, potem je prav Aneta s svojim temperamentom zaznamovala letošnjo Kmetijo, zapomnili pa si jo bomo tudi po čustveni izpovedi o njeni preteklosti, o kateri smo več zapisali TUKAJ.

V teh dneh pa njeno življenje ni nič kaj bolj nasmejano, saj je njena 7-letna deklica Tia Alexis že skoraj 2 meseca v bolnišnici, kjer se sooča z zdravstvenimi težavami na srcu

Poglej, kako ljubka je hčerkica Anete Andollini: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneta (@aneta_andollini) on

Kot je pojasnila medijem, je bila njena hčerka rojena s kar tremi napakami na srcu, kar je kasneje vodilo tudi do drugih zdravstvenih težav. In kar je še najbolj ganljivo od vsega ... njena mala hčerkica bo prav jutri praznovala 8. rojstni dan.

Kot je v intervjujih priznala Aneta, je njeno zdravstveno stanje precej resno, saj naj bi bilo stanje male Tie Alexe tudi za zdravnike precejšnja uganka, prav tako pa še ne vedo, koliko časa bo 7-letnica še morala preživeti v bolnišnici. 

Kot je že večkrat povedala Aneta, bi svojo današnjo veliko nagrado porabila prav za zdravljenje svoje hčere. 

"Prva od stvari bi bil nakup konja za mojo Tijiko, saj je to tudi eden od razlogov, da imam tako voljo za borbo in zmago. Mojo Tio Alexis spremlja kar nekaj zdravstvenih tegob, s katerimi se borimo in zaradi katerih trpimo vsi okoli nje. In konji ji vse to omilijo, zaradi njih je bolj umirjena, nanjo te živali delujejo zelo terapevtsko in vse skupaj lažje peljemo naprej," je pred kratkim zaupala novinarki revije Lady. 

Boš tudi ti danes spremljala finalno oddajo? V komentar nam zapiši, za koga boš stiskala pesti. ;) 

Fotografije: Instagram.com/anetaandollini

Preberi še: Je tudi tebi všeč Franko Bajc (Kmetija)? Potem MORAŠ VIDETI, kako izgleda njegov brat

Priporočamo tudi: Jooooj! 6-letna hčerka Anne Paynich (Kmetija) je prava kopija svoje znane mamice!