Aneta Andollini (Kmetija): Iskreno o bolezni, smrti, nasilju, osamljenosti ...

Ko smo že mislile, da zgodba tekmovalke šova Kmetija ne more biti bolj ganljiva, je Aneta novinarki naše medijske hiše povedala TOLE  👇🏼

Aneta Andollini (Kmetija): Iskreno o bolezni, smrti, nasilju, osamljenosti ... (foto: POP TV) POP TV
12. 10. 2018

Pred kamerami resničnostnega šova Kmetija je Aneta Andollini ta teden prvič spregovorila o svoji težki preteklosti. Zaupala se je sostanovalki Simoni in ji povedala, da je bilo njeno otroštvo zaradi neurejenih družinskih odnosov zelo žalostno.

"Rojena sem kot edinka, pred kratkim pa sem izvedela, da imam polbrata in polsestro, kar je v resnici to, kar sem si vedno želela. Vedno sem se spraševala, zakaj morajo imeti drugi brata in sestre, jaz sem bila pa sama. Zaradi tega sem se celo otroštvo počutila osamljeno," je povedala sotekmovalki in dodala, da kaj več o svoji preteklosti ne ve, saj njena mama o tem ne želi govoriti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneta (@aneta_andollini) on

"Ona samo pravi, da če me niso želeli poiskati v otroštvu, jih tudi zdaj ne potrebujem. Z mamo sicer nisva imeli nikoli ne vem kakšnega odnosa, kar je verjetno tudi posledica vse te preteklosti. Verjamem, da bom enkrat nagrajena za vse. Imam dva zlata otroka, in mislim, da je že to velika nagrada v mojem življenju. Želim si, da ona dva ne bi čutila tega, kar sem jaz čutila v svoji mladosti," je še povedala pred televizijskimi kamerami. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneta (@aneta_andollini) on

O svojem težkem življenju je spregovorila že v preteklosti

"Moje težave so se začele pri petih letih. Oče je odšel na rutinsko operacijo žolčnih kamnov, potem pa je prišlo do sepse, razlila se mu je slinavka, in je umrl."

"Imela sem še 20 let starejšo sestro, ki je umrla kmalu po rojstvu. Mama je rodila sestro v Bosni, potem pa je prišla v Slovenijo, kjer je spoznala mojega očeta. Imela bi tudi brata, ki bi bil dve leti mlajši, vendar je imela mama težave in je splavila že v petem mesecu," je novinarki naše medijske hiše povedala v preteklosti. Celoten članek si lahko prebereš tukaj.

Žal pa je tudi njena mama v preteklosti resno zbolela. Ker ima iskano krvno skupino in zelo močno kri, je zelo pogosto hodila na krvodajalske akcije, kjer je dobila hepatitis C.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneta (@aneta_andollini) on

Težke preizkušnje - med drugim je Aneto tudi kmalu po rojstvu sina zapustil tedanji partner - ji niso vzele volje, je pa zaradi njih svojo krhko in občutljivo dušo zaščitila z debelim zidom.

Navzven se tako zdi, da je neuničljiva, neobčutljiva, čeprav je v resnici nežna in krhka duša ...

Fotografije: POP TV

Vir: govori.se

Preberi še: Jooooj! 6-letna hčerka Anne Paynich (Kmetija) je prava kopija svoje znane mamice!

Priporočamo tudi: FOTO: Poglej, kako lepo družinico ima Aneta Andollini (Kmetija)