Andrej Milutinovič svoja dekleta pelje na najbolj bizarne zmenke (on pa pravi, da je to romantično)

Andrej Milutinovič je fitnes trener in komentator, ki v oddaji 'Od junaka do težaka' morda res ne skriva svojega tenkočutnega srca, je pa pred kratkim presenetil z izjavo, ki je naše uredništvo razdelila na dva pola.

Andrej Milutinovič svoja dekleta pelje na najbolj bizarne zmenke (on pa pravi, da je to romantično) (foto: Instagram The Biggest loser) Instagram The Biggest loser
5. 12. 2017

V intervjuju v reviji Nova ga je novinarka namreč vprašala, kam svoja dekleta običajno pelje na prvi zmenek.

"Precej prvih zmenkov se je začelo na pokopališču. Na Žalah sta pokopana moj oče in dedek, zato mi ta kraj veliko pomeni, saj na ta način izkažem tudi spoštovanje do svoje pokojne družine. Po drugi pa je to, če odmislimo morbidnost in grotesknost grobov, kraj, ki je zelo romantičen, polno je rož, sveč, miru, urejenosti ... Je prostor, kjer se človek lahko pogovori sam s sabo in tudi z drugim na bolj oseben način kot v nekem lokalu," je povedal.

Nekatere bi se zmenku na pokopališču raje izognile, spet druge so se stopile ob razlagi, da gre za počastitev družine ... kaj pa si o tem misliš ti?

In čeprav je Andrej zdaj eden od najbolj zaželjenih medijskih obrazov priznava, da je trenutko samski. "Trenutno prijateljujem, nisem pa v resni zvezi," je še povedal.

Fotografije: Goran Antlej, Planet TV (The Biggest Loser Slovenija)

Preberi še: 8 TOP trikov za BLEŠČEČ make up (December, pozdravljen!)

Priporočamo tudi: Razkrivamo NOVE položaje za cartlanje in še Poglej, kako prikupna je bila Eva Boto, ko je bila otrok! (+kaj počne v teh dneh)