Anamaria Goltes je priznala: V Ameriki ji sive lase povzroča nekaj ZELOOOO nepričakovanega

Ne gre za razdaljo, niti za vožnjo ali naporne urnike, ampak za nekaj veliko bolj nepredstavljivega. 

Anamaria Goltes je priznala: V Ameriki ji sive lase povzroča nekaj ZELOOOO nepričakovanega (foto: Instagram.com/anamariagoltes) Instagram.com/anamariagoltes
19. 10. 2018

Anamaria se je še pred nekaj dnevi mudila po Sloveniji, zdaj pa je že nazaj v sončnem Dallasu. Na svojih družabnih omrežjih seveda že zelo pridno deli trenutke svojega ameriškega življenja, v katerem ji družbo poleg Luke, dela tudi njen ljubljen kuža Hugo

Je pa s svojimi sledilci delila nekaj izjemno zanimivega. Na Instagram zgodbi je potarnala, da je v Ameriki zelo težko dobiti dobro hrano in slediti zdravemu načinu življenja.

Tega si mi najverjetneje res ne znamo predstavljati, saj je naša hrana po kvaliteti med boljšimi.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

V Združenih državah je namreč na voljo predvsem veliko hitre prehrane, ki je zelo mastna in po njej je človek zelo hitro spet lačen. Kvalitetno sadje, zelenjava, meso in tudi voda pa so čez lužo redkost, ki si je na žalost veliko ljudi sploh ne more privoščiti. Vsekakor naš način zdravega življenja ni enak njihovem. 

TAKO izgleda jedilnik Anemarie Goltes:

Kljub vsemu pa se lepotička zelo trudi in išče poti do zdravega načina življenja. Velika ljubiteljica sadja redno tudi deli svoje zdrave obroke. Za zajtrk si tako privošči jogurt s svežim sadje ali mleko in kosmiče, za malico pa si pripravi sadni krožnik ali smoothie.

Poglej, kako lepo postavo ima Anamaria:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Seveda pa se z Luko tudi kdaj pregrešita in si privoščita slastne ameriške palačinke. Rada obiščeta tudi priljubljene restavracije v Dallasu in tako preizkusita del ameriške kulinarike.

Njami, kar sline so se nam pocedile! 

Fotografije: Instagram.com/anamariagoltes

Preberi še: OMG! SEKSI ni le glavni igralec nove turške nadaljevanke, ampak tudi njegov ...

Priporočamo tudi: FOTO: Poglej, kako je Tanja Žagar praznovala 1. rojstni dan svojega sina