Anamaria Goltes in Luka Dončić sta naredila nov korak v svoji zvezi!

Anamaria Goltes in Luka Dončić že vse od evropskega prvenstva vzbujata pozornost evropske javnosti, tokrat pa sta njune sledilce razveselila z novico, ki je njuno zvezo postavila stopničko višje.

Anamaria Goltes in Luka Dončić sta naredila nov korak v svoji zvezi! (foto: Instagram.com/@lukadoncic) Instagram.com/@lukadoncic
14. 4. 2018

Košarkaški as Luka Dončić je svoji lepi izbranki, modelu Animarii Goltes namreč kupil psa pasme pomeranec, skupaj pa sta ga poimenovala Hugo Šmeker. 

Po zgledu številnih drugih zvezdniških hišnih ljubljenčkov, pa je tudi njun novi 'družinski član' dobil svoj Instagram profil, ki si je v nekaj dnevih že prislužil več kot 2 tisoč sledilcev. 

Kako ljubek je njun psiček Hugo si lahko pogledaš TUKAJ:

 

A post shared by Hugo (@hugosmeker) on

Ker Luka živi in dela v Španiji, Anamaria pa večino svojega časa preživi v Sloveniji, sta se morala dogovoriti tudi, s kom bo psiček preživljal svoje dni. In če gre sklepati po fotografijah, je mali Hugo svoje življenje pri parčku začel v Madridu, zdaj pa je - kot je videti - že obiskal tudi Nemčijo in Slovenijo.

Kaj ni ljubek?

 

A post shared by Hugo (@hugosmeker) on

Najbolj slaven pes na svetu je sicer prav tako pasme pomeranec, sliši pa na ime Boo. Ta si je s svojo prikupnostjo na spletu prislužil več kot 50 milijonov sledilcev. Kaj ni srčkan?

No, morda je prav Hugo nova spletna zvezda, in glede na priljubljenost njegovih lastnikov, se mu nasmihajo precej velike možnosti. ;)

Fotografije: Instagram.com/@lukadoncic

Preberi še: Challe Salle je spregovoril o težkem obdobju v svojem življenju!

Priporočamo tudi: Trik, s katerim lahko resnično preveriš svoj ustni zadah!