Ana Tavčar iskreno spregovorila o TEŽAVAH v zakonu z voditeljem soočenj, Igorjem Pirkovičem

Voditeljica Ana Tavčar ne skriva dejstva, da se v njenem zakonu s televizijcem Igorjem Pirkovičem ne cedita le med in mleko. Preberi, zaradi česa v njuni zvezi nastajajo velike težave. 

Ana Tavčar iskreno spregovorila o TEŽAVAH v zakonu z voditeljem soočenj, Igorjem Pirkovičem (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
29. 4. 2022

V minulih tednih je veliko pozornosti pritegnil Igor Pirkovič zaradi nepričakovanega razpleta soočenja pred volitvami, ki jih je vodil.

Prav zato smo mediji izbrskali nekatere zanimivosti, ki sta jih v preteklosti o svojem zakonu povedala Ana in Igor.

Ana je tako pred časom v intervjuju za OnaPlus iskreno spregovorila o razlikah v njunem zakonu.

"Sem v partnerstvu, kjer je veliko razlik. V določenih pogledih sva z možem kot noč in dan, drugje sva kompatibilna. Vere nimava iste, vseh vrednot tudi ne, imava drugačne poglede na družbeno-politična vprašanja, spekter estetike in umetnosti je med nama svetlobna leta narazen. Se pa denimo precej strinjava, kar zadeva vzgojo, humor in kam oditi na počitnice," je že pred časom v intervjuju za Ona plus povedala voditeljica Ana Tavčar, ki je že leta poročena s televizijcem Igorjem Pirkovičem, skupaj pa imata dva otroka.

Do zdaj sta imela v zakonu vzpone in padce, Ana pa priznava, da je tudi veliko prilagajanja, da zakon res lahko zdrži. "Jaz od moža nekaterih stvari v partnerstvu ne pričakujem več; obenem sem se morala veliko naučiti tudi o svojih temnejših plateh, kako jih osvetliti, da sem boljša žena," je brez olepševanj povedala Ana.

Urška Klakočar Zupančič o začetkih z Robertom Golobom: "Pisati sva si začela po Messengerju"

"Najprej se zaljubiš v človeka, ki ni takšen, kakršen je v resnici, a si želiš, da bi bil, in to verjameš. Sledijo faze razočaranja, obupa, ko se zlahka zgodi razkol ali pa se par reši, prebrodi težave," še dodaja, saj se je v preteklosti veliko govorilo o krizi v njenem zakonu, a sta težave kasneje uspela rešiti.

Po ločitvi od žene, naj bi Robert Golob srečo našel pri TEJ svetlolaski (ki jo zdaj že dobro poznaš)

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Sašo Radej, Aleksandra Saša Prelesnik, Bobo