Tik pred začetkom snemanja nove sezone Delovne akcije smo našle posnetek, ki razkriva ...

7. 11. 2023

Razkrila je nekaj res zanimivega! 🤫

Le kdo ne pozna priljubljene Ane Praznik, ki je definira res mnogo stvari.

Gledamo jo na malih ekranih v Delovni akciji, poslušamo jo na radiu, pred kratkim je nastopila v mladinskem filmu Šepet metulja in pevka priljubljene skupine Bepop.

Ana Praznik je trenutno v pripravi na snemanje nove sezone Delovne akcije in pred nami je že sedma sezona. "Snemanja so si nekako zelo podobna iz sezone v sezono. Znam predvideti stresne situacije in se na njih tudi pripraviti," je Ana nedavno dejala v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner.

Ana Praznik je še povsem iskreno spregovorila o delu v moških kolektivih: "Vedno sem zelo rada delala v moških kolektivih ali pretežno moških kolektivih, ker se je izkazalo, da je tam veliko manj stresa, komplikacij in nepotrebnih ovinkarjenj, kot pa v ženskih kolektivih. Tam je več zavijanja v celofan. Ne, da sem nekakšen zmaj, ampak res moraš veliko bolj paziti na besede in dejanja, moški pa so res direktni, kar mi ustreza, saj sem tudi sama precej direktna." 

Dodala je, da čuti, da je moškemu delu ekipe kot nekakšen balans, saj je vseeno kot odprta knjiga, ki z veseljem kaže svoja čustva. 

Tudi tebe zanima, kako izgledajo njihove priprave na snemanje nove sezone? Ana je že razkrila prve delčke priprave, ki so zelo ... zanimivi. Boš videla!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik)

Med drugim je še razkrila, da ... 

Ni skrivnost, da je snemanje Delovne akcije izredno naporno. Že večkrat je poudarila, da je doživljanje žalostnih zgodb izredno težko: "Priznam, da prvo, drugo in tudi malce tretje sezone me je to čisto sezulo in vrglo iz tira. Nisem pričakovala, da me bo. Ekipa me je opozarjala, da gre za čustveno naporen projekt in da se moram pripraviti. Vse razumem, ampak kako se človek pripravi na to? Nisem imela formule, kjer bi pisalo, kaj narediti." 

Na Instagram profilu je delila nadvse hudomušen videoposnetek, v katerem razkriva, kako se na novo sezono pripravljajo njeni mojstri, na kakšen način pa se pripravlja ona.

Videoposnetek najdeš tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik)

Ana Praznik iskreno kot še nikoli: "Ljudje mi velikokrat rečejo, da mi je z rožicami postlano, ampak ni tako"

V videoposnetku na eni strani vidimo resne pogovore, steno polno listkov in skoncentriranost mojstrov. Na drugi strani pa ... Ano, ki je obiskala frizerja, da bo njena pričeska več kot odlična, kako izbira oblačila in seveda skrbi, da bo na kameri videti res dobro. Kako simpatično, kajne?

S tem je razkrila, da tudi v sedmi sezoni ne bo odstopala od svojega simpatično odštekanega videza v barvnih in vzročastih oblačilih. 😍

Morda te zanima še: "Moja mama hoče, da odpovemo dopust, če hočemo dobiti ..." (klic na pomoč Ptujčanke)

Preberi tudi: Nuša pokazala fanta, nato pa razkrila srce parajočo zgodbo o smrti ljubljene osebe (FOTO) 💔

Fotografije: Voyo, Instagram/Ana Praznik

BONUS EPIZODA: Prisluhni pogovoru z Ano Praznik v podkastu Ob skodelici kave z Živo Avžner

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec