Amanda Seyfried je po 6 mesecih zmenkovanja zaročena s Thomasom Sadoskim

Saj veš, kako pravijo: "Ko bo prišel pravi, boš vedela."

Amanda Seyfried je po 6 mesecih zmenkovanja zaročena s Thomasom Sadoskim (foto: Profimedia) Profimedia
14. 9. 2016

Ta-da-da-dam! Čestitamo Amandi Seyfried in Thomasu Sadoskemu za zaroko!

Amanda in njen igralski kolega sta zmenkovala od letošnjega marca, se pravi, nista potrebovala veliko časa za sprejetje ugotovitve, da je to - to. Saj veste, kako pravijo: "Ko bo prišel pravi, boš vedela."

Kot so pred dnevi poročali pri US Weekly: "Tommy in Amanda sta se ravnokar zaročila in veselo novičko delila z družino in tesnimi prijatelji."

Tridesetletna Amanda in štiridesetletnik sta pristala skupaj po snemanju filma The Last Word, ki bo luč sveta po napovedih tujih medijev ogledal še v tem letu. Skupaj pa sta v lanskem letu že posnela film The Way We Get By.

Amanda Seyfried

To bo Amandin prvi zakon in drugi za Thomasa, ki je bil predhodno poročen z igralko Kimberly Hope. Skupaj sta vztrajala v zakonu osem let, lansko poletje pa sta se iz neznanega razloga ločila.

Amanda je v preteklosti izrazila željo, da se ustali in si ustvari družino. Neskončno nas veseli, da se ji bodo te sanje izpolnile.

"V mojem življenju sem se že velikokrat poročila – pred malimi ekrani, da smo na jasnem,« je povedala za E! News lani. "Ne želim si bele obleke. V življenju sem jih nosila že preveč!"

Amanda Seyfried

"Dejstvo je, da ne dajeva poudarka na celotno ceremonijo, ampak na zavezo, prisego. Tako je tudi pri otrocih. To je zame tisto, kar šteje! Se strinjate? Ampak vsak ima svoje mnenje in želje."

In ko smo ravno pri sanjah o otrocih: "Rada bi imela enega v naslednjih štirih ali petih letih. Lahko se zgodi, da bom imela naslednjega med 35-im in 40-im letom. Lahko jih tudi posvojim … Ni problema. V vsakem primeru si želim dva otroka."

No, tako torej, pričakujemo povabilo na poroko v naslednjih nekaj tednih. Okej, Amanda?

Preberi še: VIDEO: Vau! Poglej, kako gibčna je 'Bridget Jones' in VROČE: Odkrijta najbolj seksi pobarvanko za odrasle!

Priporočamo tudi članek: Anja Rubik, aktivistka golote pravi: "Ne bojte se bradavic!"