Ali zvezda Paris Hilton res bledi?

Paris Hilton je bila nekoč najbolj zaželeno ‘it dekle’ na svetu, zdaj pa je blišč hotelske dedinje že skoraj povsem zbledel. Namesto da bi se pojavljala na ‘visokokaratnih’ prireditvah, se mora zdaj zadovoljiti s sumljivimi angažmaji.

2. 11. 2011

New York, London, Tokio – v življenju Paris Hilton so bili časi, ko je hotelska dedinja po zaslugi nesramno dobro plačanih nastopov na različnih prireditvah obiskovala največje prestolnice na zemeljski obli. Ne glede na to, ali je šlo za filmske premiere, zabave z najbolj slavnimi hollywoodskimi zvezdniki ali pa donosne reklamne pogodbe za mednarodne blagovne znamke, nekoč najbolj zaželeno dekle na svetu ni smelo manjkati prav na nobenem takšnem dogodku.

Zakaj je bila ženska s platinasto blond lasmi in največkrat rožnatimi sijočimi ustnicami tako zelo oboževana in zaželena, pravzaprav ni mogel nihče razložiti.

Kljub temu pa je Paris, ki najbolj na svetu obožuje zabave, s trženjem same sebe služila
mastne milijone.

Včasih je vsak dan polnila medije

Paris nedvomno še vedno dobro zasluži s tem, kar počne, toda nekaj se je v nekoč izredno glamuroznem življenju 30-letnice radikalno spremenilo – namesto da bi jo vabili na prireditve z ‘visokokaratnimi’ seznami povabljencev, se mora zdaj zadovoljiti z nastopi v nakupovalnih središčih.

Nekoč vroče oboževana dedinja pač že dolgo ni več tako priljubljena, kot je bila še pred nekaj leti. Počasi, skoraj neopazno Paris, ki je nekoč pomenila jamstvo za velike in udarne naslove v časopisih, izgublja svoj status ameriškega ‘it dekleta’.

Očitno je preveč ‘izrabljena’ in predvidljiva, da bi bila dolgoročno zanimiva.

Še pred nekaj leti skoraj ni minil dan, ne da bi se Paris pojavila vsaj v enem mediju. Enkrat se je pisalo in govorilo o njenem mini krilu, ki je zdrsnilo previsoko, drugič pa o domačem videoposnetku z vsebino za odrasle. Razlogov za medijsko zanimanje je bilo več kot dovolj. In medtem ko je Paris stalno skrbela za napise v medijih, ki so bili včasih pravi udarci pod pasom, je postajala eden izmed najbolj zaželenih reklamnih obrazov na svetu.

Na Poljskem odprla nakupovalno središče

Zdaj pa je prišlo tako daleč, da mora Paris opravljati vsa tista dela, ki ji še pred kratkim ne bi prišla na misel. K temu je med drugim sodil tudi izlet na Poljsko, kjer je 13. oktobra slavnostno odprla nov del velikega nakupovalnega središča v Katovicah. Da ne zbuja pozornosti niti ob nemških zvezdnicah, kot je na primer telovadka Magdalena Brzeska, pa je dokazala kmalu zatem v Oberhausnu.

Nesramno bogata hotelska dedinja se je tam udeležila premiere gledališkega muzikala Umazani ples, na rdeči preprogi pa ni žela nič drugega kot začudene poglede. No, je pa za svoj nastop zaslužila kar 20 tisoč evrov. V Oberhausnu ime Paris Hilton očitno vendarle še nekaj pomeni …

Njen nekdanji recept za uspeh že dolgo ni več uspešen.

“Delam se neumno, prav tako kot Jessica Simpson. Toda obe še kako dobro veva, kaj počneva. Sva premeteni blondinki,” je nekoč izjavila v nekem intervjuju.

Toda medtem ko Jessica Simpson s svojim modnim podjetjem služi milijarde, je Paris Hilton v zadnjem času le še zbledelo nekdanje ‘it dekle’.

Povzeto po reviji Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri