Ali uganeš, kako bo ime otroku Meghan Markle in princa Harryja?

Komaj je svet izvedel, da Meghan Markle in princ Harry pričakujeta naraščaj, že so se na spletu pojavila ugibanja, kako bo ime njunemu otročku.

Ali uganeš, kako bo ime otroku Meghan Markle in princa Harryja? (foto: Profimedia) Profimedia
17. 10. 2018

Nič neobičajnega ni, da sta vojvoda in vojvodinja sussekška stalno prisotna v medijih. Še bolj pozorni pa bodo na njune korake v prihodnjih devetih mesecih, saj pričakujeta svojega prvega otroka. 

Novičko o naraščaju je v tem tednu potrdila Kensingtonska palača, več o tem pa smo zapisale tukaj. Javnost je sicer pretekli mesec že ugibala o tem, ali je Meghan noseča, saj naj bi to razkrivala že njena oblačila, vedenje in po mnenju nekaterih tudi njena pričeska.

Naslednjih devet mesec pa bodo ugibali predvsem, ali se bo rodil deček ali deklica ter kakšno ime bosta izbrala za svojega prvega otroka. Pojavile so se že tudi prve stave z imeni, ki naj bi prišla v ožji izbor.

Med tradicionalna imena so se uvrstila:

1. Alice

2. Arthur

3. Philip

4. Victoria

5. Diana

Nekateri so zelo prepričani, da bosta, v primeru, da se jima rodi punčka, izbrala ime Diana, saj je bil princ Harry izredno navezan na svojo pokojno mamo, princeso Diano. Mimogrede, ali se samo nam zdi, ali srečnemu parčku ljubezen prav sije iz oči? <3

Joj, komaj čakamo, da pride pomlad in da svet spozna prikupno dete princa Harryja in Meghan Markle.

P.S. Za kakšno ime navijaš ti? Tradicionalno ali bolj moderno?

Vir: cosmopolitan.com

Foto: Profimedia

Preberi še: Našli smo VROOOOČI video znane Slovenke in Jonatana Hallerja (Slovenija ima talent)

Priporočamo tudi: TA pričeska je letos popolnoma NAVDUŠILA slovenske estradnice