Ali sanjski Burak res prihaja v Slovenijo? Naša novinarka je preverila govorice!

Med zvezdnike se je povzpel s serijo Sulejman Veličastni z vlogo Bali Berga, trenutno pa spada med najbolj priljubljene igralske zvezdnike tudi v Sloveniji. In govori se, da je le še vprašanje časa, kdaj ga bomo v živo videli tudi pri nas.

Ali sanjski Burak res prihaja v Slovenijo? Naša novinarka je preverila govorice! (foto: Profimedia) Profimedia
1. 2. 2018

Kot ogenj so se namreč razširile govorice, da naj bi se po tihem že pripravljali na organizacijo prihoda turškega zvezdnika Buraka Özçivita v Slovenijo in k temu je svoje dodala tudi čedalje večja priljubljenost serije.

Novinarke revije Nova so tako izvedele, da so za organizacijo njegovega prihoda zainteresirani tudi na turškem veleposlaništvu, saj se zavedajo, da je celotna serija tudi vrhunska promocija za Turčijo in njene lepote. (saj veš, kaj mislimo)

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

O Burakovem prihodu v Slovenijo so se novinarke Nove pozanimale tudi na POP TV, kjer predvajajo serijo 'Moja boš', a je bil njihov odgovor za zdaj še skop.

"Kar se tiče obiska, lahko potrdimo, da priljubljenost serije Moja boš z vsakim dnem narašča, s tem pa tudi priljubljenost glavnega igralca in glavne igralke, ki bi ju številni verjetno z velikim veseljem sprejeli v svoji bližini."

 

A post shared by Kara Sevda (@karasevda.official) on

"Ni izključeno, da o tem vse bolj razmišljamo. Je pa res, da je izvedba takega zvezdniškega obiska, ki smo mu bili priča že z 'gorskim zdravnikom', odvisna od več dejavnikom in širšega komunikacijskega spektra," so namreč povedali.

In čeprav smo o seriji tudi mi že napisali veliko, nas je pred kratkim presenetil podatek, da sta bila glavna igralca serije, Neslihan Atagül in sanjski Burak nekoč par. No, zdaj sta oba srečno poročena, vse ljubezenske prizore pa sta odigrala nadvse profesionalno.

Članek si lahko v celoti preberete v aktualni številki revije Nova

Za revijo Nova sta prispevek napisali Nina Keder in Sandra Bratuša

Preberi še: Moja boš (Kara Sevda): Sočne podrobnosti, ki jih moraš vedeti, če gledaš telenovelo

Priporočamo tudi: Vprašanja, ki jih svojemu dolgoletnemu fantu nisi nikoli zastavila (pa bi jih morala!)