Ali Kate Middleton pričakuje dvojčici?

Ko je Kate Middleton prišla v britansko kraljevo družino, se je s tem odpovedala tudi svoji zasebnosti. Vsak njen korak je zabeležen in trenutno se vsi večinoma ukvarjajo s tem, ali je vojvodinja morda ponovno noseča. Prvorojenec George bo 22. julija star eno leto in vsem se očitno zdi, da je čas za nov naraščaj.

28. 5. 2014

Pred kratkim je bila mlada kraljeva družinica v središču pozornosti zaradi prve uradne poti v Avstralijo, kamor sta William in Kate vzela s seboj tudi 10-mesečnega sina Georgea. Malček je bil v središču pozornosti. Kako tudi ne, saj bo nekoč angleški kralj, poleg tega pa je tudi zelo ljubek. Zdaj je družinica že doma in v ustaljenih tirnicah, a pojavila so se namigovanja, da naj bi bila Kate ponovno v veselem pričakovanju. Tokrat naj bi vojvodinja pod srcem nosila dvojčici.

Želi imeti hčerko

Prijateljice Kate Middleton zatrjujejo, da si je Kate od nekdaj želela imeti tudi hčerko.

In če zdaj res pričakuje kar dve, se ji bodo uresničile velike sanje.

Rada bi namreč svoje izkušnje prenesla na mlajše rodove in vzgojila močne izobražene ženske, ki bodo svetu pustile svoj pečat. Poleg tega je prepričana, da bi bilo za Georgeev razvoj dejstvo, da odrašča s sestrami, zelo pozitivno. Zelo je bila vesela, ko se je med potjo po Avstraliji in Novi Zelandiji George izkazal za ljubitelja drugih otrok in je takoj navezal stike z njimi, kjerkoli so se skupaj igrali. Bala se je namreč, da bo pač bolj razvajen edinec.

Kraljica hrani dragulje

Kraljica Elizabeta II. naj bi si prav tako želela dočakati pravnukinje. Če gre verjeti pisanju britanskih časopisov, naj bi že dolgo hranila dragocen nakit, ki ga želi podariti hčerkam svojega vnuka princa Williama. Gre za družinsko tradicijo, princese namreč nasledijo nakit oziroma dragulje neprecenljive vrednosti. Med drugim je kar nekaj tega nakita nekoč bilo v lasti kraljice Viktorije. Elizabeta si želi, da bi sama še dočakala pravnukinje, ki bi jih potem lahko obdarovala.

Vrtele bi ga

Princ William je dejal, da ne ve, ali bi bil najboljši oče hčerkam. To pa zato, ker je prepričan, da bi ga vrtele okoli prsta in bi bil preveč popustljiv. Vseskozi je namreč odraščal s fanti, kmalu je izgubil mamo in nekako ni vajen ženskih predstavnic. Vendar obenem pravi, da je kljub temu napočil čas, ko bi na dvoru lahko imeli malce več deklic. Torej se tudi sam že veseli, da bi se njegova mlada družinica povečala. Čas pa bo pokazal, ali je Kate že v veselem pričakovanju ali pa bomo morali še malo počakati.