Aleš Hrvatin (TBLS1) do zdaj izgubil že skoraj polovico svoje teže - poglej, kako je videti!

Bivši tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija kar ne nehajo presenečati! Poglej, kako je danes, 4 mesece po koncu šova, videti Aleš Hrvatin.

Aleš Hrvatin (TBLS1) do zdaj izgubil že skoraj polovico svoje teže - poglej, kako je videti! (foto: Planet TV) Planet TV
12. 4. 2018

Se še spomniš, ko smo pred dvema mesecema poročali o tem, kako sta bivša udeleženca šova The Biggest Loser Slovenija, Aleš Hrvatin in Maja Cimermančič, združila moči ter ustvarila Facebook skupino #aktivirajse?

Njun namen je bil pomagati tistim, ki se srečujejo s podobnimi težavami, kot jih imata sama. Pobuda je očitno delovala, saj se skupina vztrajno širi in ima danes že 4.450 članov.

Skoraj neverjetna številka, kajne?

A nič nas ni presenetilo tako zelo, kot Aleševe najnovejše fotografije, na katerih je videti kot drugi človek!

Takole je bil videti na začetku in po koncu šova The Biggest Loser Slovenija:

Na drugi fotografiji je tehtal 145,7 kilogramov, kot smo poročali februarja, pa je nato izgubil še dodatnih 20 kilogramov.

In kako je Aleš videti danes?

100 kilogramov lažji!

"Prvi cilj 123 kg in -100 kg je dosežen. Ampak ni še konec! Z Majo [njegovo osebno trenerko, op. a.] sva določila nov cilj in to je 111kg, to pomeni, da se bom 'razpolovil' od začetka hujšanja. Potem pa bova povečala vnos [joulov] in beljakovin in povečala trening na mišicah. Pomembno je zaupanje in Maja Ujčič, verjamem vate, v tvoje besede, priporočila, navodila. Ravno zato vem, da mi bo uspelo! Še enkrat hvala in gremo novim ciljem in zmagam naproti," je pred dnevi zapisal na svojem Facebook profilu.

Sicer pa tudi Maja Cimermančič ne zaostaja prav veliko, čemur priča tudi njuna najnovejša fotografija.

Razlika je očitna, se strinjaš? :)

Fotografije: Facebook/Aleš Hrvatin

Preberi še: Nives Orešnik in Jan Kovačič razkrila recept, kako ohraniti zdravo zvezo v medijskem svetu!

Priporočamo tudi: Hčerka Alenke Košir navdušila s pevskim talentom!