Alenka Kesar: Na poročni dan so se ji zgodile tri nenavadne stvari

V začetku julija je nekdanja voditeljica Vizite Alenka Mirt, zdaj Alenka Kesar, v Opatiji dahnila da svojemu dragemu Kamenku Kesarju. Čudovitega poročnega dne in noči se bo spomnila tudi po treh nenvadnih dogodkih, ki so se ji na ta adn pripetili. 

Alenka Kesar: Na poročni dan so se ji zgodile tri nenavadne stvari (foto: Ana Kovač) Ana Kovač
11. 8. 2016

Njuni hčerki (iz prejšnjega zakona imata vsak dva otroka) sta pomotoma zamenjali prstana. Alenkina priča je bila Maja Sodja (foto: Ana Kovač)

Letošnje poletje si bomo zagotovo zapomnili po številnih porokah, ki so se že zgodile, številne pa so še pred vrati. V začetku julija sta se na morju, v hrvaškem mestecu Opatija, vzela nekdanja urednica in voditeljica Alenka Mirt, ki je tako postala gospa Kesar, in njen izbranec Kamenko. Poroka je bila čudovita in reviji Story sta med drugim zaupala nekaj zanimivih prigod s poroke.

Na balkonu njene poročne sobe se je znašel dojenček

"Ko me je maskerka Špela Veble ličila za poroko in nama je delala družbo moja priča Maja Sodja, je nekdo potrkal na vrata poročnega apartmaja. Maja je šla odpret in s Špelo sva slišali, da neka mamica panično sprašuje, ali je na našem balkonu dojenček. Maja je rekla, ne, seveda ne, na našem balkonu ni nobenega dojenčka. Nekaj mi ni dalo miru, pokukam na balkon, bili smo v najvišjem nadstropju, in na stolu zagledam dojenčka, starega okoli 8-9 mesecev, kako zadovoljno vleče dudo in gleda v sobo. Kar noge so mi zmrznile. Maja ga je prijela in ga čez balkon vrnila staršem. Ugotovili smo, da se je dojenček splazil pod majhno odprtino med balkonoma in nas opazoval med pripravo na poroko," še doda.

Alenka Mirt in Kamenko Kesar

Alenka in Kamenko sta se poročla po petih letih zveze (Foto: Ana Kovač)

Hčerki sta zamenjali prstana

Drugi manjši, nekoliko bolj prisrčen zaplet pa se je zgodil med ceremonijo. "Najini hčerki, moja osemletna Lina in Kamenkova sedemletna Tara, sta nosili prstana, na katerih od zunaj piše Alenka in Kamenko. Lina je nosila tistega, ki bi ga jaz nadela Kamenku, Tara pa tistega, ki bi ga Kamenko dal meni. To pa jima ni šlo v račun. (smeh) Zato sta ga tik pred obredom zamenjali, in ko je Kamenko prejel svojega, da mi ga nadene, se je začel smejati in sem kar vedela, kaj se je zgodilo, pa sva jih najprej zamenjala in si jih potem nadela." 

Ženina je nehote polila z rdečim vinom

Manjša nezgodica, ki se je mladoporočencema zgodila, je presenetila predvsem Kamenka, ki pa je bil dobro pripravljen. "Ko sva šla prvi krog okoli svatov, da sva nazdravljala z njimi, sem se obrnila in udarila v Kamenkov kozarec, da se je rdeče vino polilo po njegovi čudoviti srajci Van Laack, obleki Hugo Boss in beli kravati. Na srečo je imel s seboj rezervno belo srajco, da se je preoblekel, in že prvi ples sva odplesala z drugo srajco in brez kravate. Jaz pa sem bila ves večer, vso noč in jutro v poročni obleki," pove Alenka.

Celotno zgodbo in fotografije z njune poroke, objavljene v reviji Story,najdeš tukaj. 

Preberi še: Astrologija: Najbolj privlačni aduti tvojega znamenja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri