Alenka in Jure Košir naj bi bila tik pred ločitvijo!

V številnih slovenskih medijih vse bolj glasno odmevajo govorice, da naj bi bila Alenka in Jure Košir tik pred ločitvijo.

Alenka in Jure Košir naj bi bila tik pred ločitvijo! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
22. 1. 2016

Potem ko je slavni parček na Bledu prodal svojo sanjsko vilo (na fotografiji spodaj), so po oktobru v javnosti znova postale vse glasnejše govorice o njunem razhodu.

Čeprav je Jure za revijo Story potrdil, da so po dobri ceni prodali domek na elitni lokaciji, več podatkov o razlogih te odločitve ni želel razkriti.

Vila

Ko so ga novinarji povprašali glede govoric o njuni ločitvi, Jure ni skrival nejevolje, vse skupaj pa je komentiral z izjavo:

"Če se kaj dogaja, boste izvedeli vsi hkrati. Za zdaj ne bom komentiral ničesar."

Za izjavo o počutju zdaj, ko sta se po le nekajtedenskem odmoru znova znašla v središču medijske pozornosti, so iz uredništva revije Story poklicali tudi Alenko, a je njen telefon zvonil v prazno.

Alenka

Foto: osebni arhiv

Alenka se ni prvič spopadla z govoricami o ločitvi od nekdanjega smučarja Jureta Koširja, vendar pa tokrat te kar ne potihnejo.

Alenka sicer v zadnjih letih posveča veliko pozornosti predvsem svoji vadbi VIIT, s katero je uspešno zavzela večino večjih slovenskih krajev, redno pa organizira tudi skupinska vikend druženja na Hrvaškem.

Tako Jure kot Alenka sta v zadnjih mesecih tudi zelo aktivna na družabnih omrežjih, saj redno objavljata fotografije z otroki, vendar pa s svojimi oboževalci že dolgo nista delila kakšnega skupnega posnetka.

Jure

Juretu in Alenki so se v zakonu rodili trije otroci, foto: Helena Kermelj

Preberi še: Kdo je skrivnostno dekle, ki je osvojilo srce Justina Bieberja? ali pa pretresljivo izpoved naše pevke Anje Baš, ki je razkrila mračno bitko, ki je zaznamovala njeno življenje.

Priporočamo tudi: 5 kozmetičnih kombinacij, ki se jim je bolje izogniti