Alenka Gotar in Anže Šuštar bosta zibala!

Konec septembra je kot strela z jasnega odjeknila novica, da sta si usodni da dahnila naša operna pevka Alenka Gotar in njen 17 let mlajši partner, glasbenik Anže Šuštar. Zdaj pa revija Story poroča o tem, da naj bi zaljubljenca pričakovala naraščaj!

Alenka Gotar in Anže Šuštar bosta zibala! (foto: arhiv Adriamedia) arhiv Adriamedia
17. 12. 2015

"Sicer to ni zelo sveža novica, ker sem že pošteno zakorakala v drugo polovico nosečnosti, vendar tega nisem želela obešati na veliki zvon.

Predvsem iz varnostnih razlogov in tega, ker je bilo prvo obdobje precej težko iz zdravstvenih razlogov in sva z možem želela imeti mir. Zdaj, ko je večina nevarnosti že mimo in se ne da več skrivati, se seveda nadvse veseliva in to tudi lahko na glas poveva," je za revijo Story novico o nosečnosti uradno potrdila Alenka.

Njuno ljubezensko zgodbo so na začetku močno zaznamovali hudi pritiski okolice, ki njune ljubezni niso odobravali, zaradi česar sta se zaljubljenca za nekaj časa celo razšla. 

Alenka

Preden ju je ljubezen znova združila, je v iskrenem intervjuju Anže o Alenki povedal

"V času najinega razmerja sem jo zelo dobro spoznal in vem, da je človek, ki ima srce na pravem mestu. Zato vem, da zna odpuščati in razumeti napake soljudi. Res, da me je veliko naučila, in lahko rečem, da je vse, kar danes vem in znam o svetu glasbe, obnašanju v tem svetu, njena zasluga.

Pomagala mi je postaviti se na noge in glede ansambla, ki zdaj deluje v novi zasedbi, za kar ji bom vedno hvaležen. Veliko dobrega sem dobil od nje. Videl sem jo kot zelo močno žensko in pozitivno osebo. Poleg tega, da je bila moje dekle, je bila tudi izredno dobra prijateljica. Vedno sem se ji zaupal in res sva se ujela kot še z nobenim do zdaj."

Kmalu za tem sta se ponovno zbližala in začela snovati družino.

Več o njuni ljubezni, polni preizkušenj, si preberi v aktualni številki revije Story, kjer boš izvedela tudi podrobnosti z njune pravljične poroke.

Story

Preberi še: Tudi Simona Weiss zbolela za rakom ali pa klic na pomoč naše bralke: "Kaj lahko storim, če se ne strinjam, kako bivši preživlja čas z najinim otrokom?"